kapat

23.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Para ödememek için boşanmıyorlar!
Sinema dünyasının ünlü ismi, eski aerobikçi Jane Fonda, Time Warner'ın sahibi eşi Ted Turner'dan, trilyonlarca boşanma tazminatı ödememek için boşanmama kararı aldı

Ünlü aktris Jane Fonda ve Time Warner'ın sahibi Ted Turner boşanamıyor. Ünlü çiftin boşanamamasının sebebi ise para. Ancak zannedildiği gibi mahkeme paraları olmadığı için değil. Tam tersine çok fazla paraları olduğu için boşanamıyorlar!

Kısa süre önce ayrı evlerde yaşama kararı alan çift, birbirlerine milyarlarca dolar boşanma tazminatı ödememek için boşanmamaya, bunun yerine ayrı yaşamaya karar verdi.

İKİSİ DE DOLAR MİLYARDERİ
1960'lı yılların sinemasının seks sembolü olan Fonda, 1980'li yıllarda çıkardığı jimnastik videokasetlerinin o yılların bir numarası Madonna'nın kasetlerinden bile çok satınca büyük paralar kazandı. Bu kasetlere spor giyim eşyaları firması, kurduğu film şirketi ve prodüksiyon şirketleri de eklenince Fonda, dolar milyarderi oldu. 1991 yılında evlendiği ünlü işadamı Ted Turner da kendisi gibi dolar milyarderiydi.

Time dergisi, CNN haber kanalı ve daha birçok şirketin sahibi Turner da Fonda gibi 3 evlilik yapmıştı ve herbirinden ayrılmak için milyonlarca dolar ödemek zorunda kalmıştı. Turner'ın ikinci karısı Jane Smith'ten ayrılmak ona tam 245 milyon Frank'a mal olmuştu. Fonda ise Tom Hayden'den boşanabilmek için 55 milyon Frank ödemişti. Geçmişleri böylesine pahalı evliliklerle dolu olan ikili, boşanmak yerine evlerini ve hayatlarını ayırmayı tercih etti. Böylece hem paraları ceplerinde kaldı hem de özgürlükleri geri geldi.

DIŞ HABERLER


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır