kapat

23.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Osmanbey'de güç birliği!..
Osmanbey Uluslararası Tekstil Fuarı kurulacak Teknolojik gelişim, mesleki eğitim seminerleri verilecek Ortak pazarlama hamlesi yapılacak Dış yayınlarda reklam yapılacak Osmanbey Konfeksiyon ve Tekstil Serbest Bölgesi oluşturulacak.

Daha güzel ve temiz Osmanbey Projesi geliştirilecek Katılımcı bir yönetim için komisyonlar kurulacak Şişli Belediyesi ile sürekli işbirliği halinde olunacak, ortak projeler üretilecek Uluslararası ilişkiler geliştirilecek.

"Serbest bölge olmalı"
ŞİŞLİ Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli'de serbest bölge kurulması için harekete geçti. Osmanbeyli işadamlarının sorunlarını dinleyen Sarıgül, "Deri sektöründe Tuzla nasıl serbest bölge olduysa, tekstil piyasasında da Şişli, serbest bölge olmayı çoktan haketti" dedi. Serbest Bölge girişimlerine öncülük ve destek vaadinde bulunan Sarıgül, "Bugünden tezi yok kolları sıvıyoruz. Elbirliğiyle başaracağız" müjdesini verdi.

OSMANBEY'de iş yapan tekstilci 30 firma biraraya gelerek kısa adı OTİAD olan Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği'ni kurdu. Derneğin üye sayısı 5 ayda 180'e yükseldi. Böylelikle tekstilciler arasında sıkı ve sağlam bir işbirliği doğmuş oldu. Dernek Başkanı Hüseyin Tanciğer, "Osmanbey'de yeni bir güç" sloganı ile yola çıktıklarını, tekstil ve konfeksiyon piyasasının sorunlarına eğildiklerini, çözüm projeleri ürettiklerini anlattı.

BÜYÜK İSTİHDAM
OSMANBEY'de 6000 firmanın 100 bin kişiyi istihdam ettiğini hatırlatan Tanciğer, "Tekstil sektörünün geleceğinde söz sahibi olmak bizim hakkımız. Bu hedefe hızla ulaşıyoruz" dedi. Tanciğer üye sayılarını çok kısa zamanda 1000'e çıkartacaklarını da vurguladı; Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'den gördükleri destekten övgüyle söz etti.

ENGİN AKBAŞ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır