kapat

23.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gaddar baba
Geceleri idrarını tutamadığı için babası tarafından erkeklik organına ip bağlanarak cezalandırılan 11 yaşındaki çocuk bir hafta cehennem azabı çekti, kangren oldu

BAĞCILAR'da Yusuf Arslan adlı şahıs, geceleri idrarını tutamayan 11 yaşındaki oğlu E. A.'ya çok acımasızca, tüyler ürpertici bir ceza verdi. Arslan, oğlunun erkeklik organına ip bağladı; küçük çocuk dayanılmaz acılar içine kıvranarak tam bir hafta böyle gezdi.

ANNE ÇILGINA DÖNDÜ
GÜNLERCE idrarını yapamayan E. A.'nın erkeklik organı, ipin bağlı olduğu bölümden yırtılma yaptı. Küçük E. A. bu eziyete bir hafta tahammül etti; acısını içine atıp kimseye söylemedi. Ama öyle bir noktaya geldi ki, sonunda çektiği cehennem azabına dayanamadı; durumu annesine anlattı. Çılgına dönen annesi ve yakınları E. A.'yı derhal Vakıf Gureba Hastanesi'ne götürdüler.

E. A. ameliyat edildi; kangren olan erkeklik organının yarısı alındı. İkinci bir operasyonla penisin kesilen kısmına kasıktan alınan deri parçası eklendi. Operasyonu gerçekleştiren uzmanlardan Ürolog Op. Dr. Güven Sevim, "Organ normal işlevini görecek, ama normal seyrinde büyüme mümkün olmayabilecek" dedi.

TAM ZAMANINDA
Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aydın Güzin de küçük E. A.'nın hastaneye tam zamanında getirildiğini belirtti. Dr. Güzin, "Biraz daha gecikilse organının tamamını almak zorunda kalabilirdik. Çünkü kangren had safhaya gelme aşamasındaydı. E. A., erkeklik fonksiyonlarını tamamen yitirebilirdi" dedi.

YAKUP YENİ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır