kapat

23.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Müjde! Ceza bitiyor
Bayrampaşa Cezaevi Taşoluk'a taşınacak, ilçe kurtulacak...

İLÇE halkının duaları kabul olundu; semti sürekli diken üstünde tutan "şiddet ve kargaşa kaynağı" Bayrampaşa cezaevi taşınıyor.

ARSA BULUNDU
ADALET Bakanlığı ile Arsa Ofisi yetkilileri arasında yapılan temaslar sonucunda Taşoluk beldesi sınırlarında, Bayrampaşa Cezaevinin nakledileceği binanın yapımına elverişli arsa bulundu.

BÜRGE MUTLU
SEÇİLDİĞİ günden beri Bayrampaşa Cezaevi'nin kaldırılması yönünde yoğun çabalar sarfeden Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, gelişmenin çok sevindirici olduğunu vurguladı. Bürge, "Bu cezaevi yüzünden Bayrampaşa'nın adı kavga, gürültü, isyan, esrar, eroin, sapıklık, cinayet gibi olumsuzluklarla beraber anılıyor. Bundan Bayrampaşalılar olarak fevkalade rahatsızız. Cezaevinin nakledildiği gün, Bayrampaşa için bayram günü olacaktır" dedi.

DEĞERLİ ARSA
BÜRGE ilçenin merkezinde ve ana yerleşim biriminin ortasında kalan cezaevinin, semt çocuklarının moral gelişmelerini bile olumsuz etkilediğine dikkat çekti. Cezaevi nakledildiği zaman ilçe, 11 bin metrekarelik çok değerli bir arsaya da kavuşacak. TEM'in kenarında, ulaşımın çok kolay olduğu bölgedeki bu arsa, Bayrampaşa'ya imar faliyetleri açısından büyük olanaklar kazandıracak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır