kapat

12.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Terim'in Mart kâbusu
Ligdeki puan farkının olumsuz etkilerinden çekinen G.Saray'ın patronu, "Takımın Dortmund maçlarına kadar tempo yitirmesini önlemeliyiz" dedi

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim'i UEFA Kupası 4. turundaki Dortmund maçlarının oynanacağı mart ayına kadar takımını hazır tutma korkusu sardı.

Açılan puan farkından dolayı futbolcularının rehavete kapılmasından çekinen Terim, özel idmanlarla takımı hazır tutmaya çalışıyor. Terim, "Mart'a kadar işimiz zor. Her an hazır olmalıyız. En büyük düşmanımız rehavet. Dortmund maçına kadar daha iyi olmaya çalışacağız" ifadesini kullandı.

"Küçük" jet gibi
Kasım sonunda sağ diz çapraz bağlarından sakatlanan ve 6 Aralık'ta ABD'de ağır bir ameliyat geçiren Hakan Ünsal mart ayında sahalara dönüyor.

Terim, "Hakan'la iki günde bir konuşuyorum. Durumu çok iyi. Orada aynı durumda olan insanlardan iki hafta önde. Doktorları bile onun durumuna şaşırıyor. Eğer bir aksilik olmazsa Dortmund maçında oynatmayı umuyorum" diye konuştu. Hakan Ünsal'ın 15 Ocak'ta Türkiye'ye döneceği bildirildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır