kapat

12.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Burcunuzda bulunan Ay'ın verdiği cesaretle aşk konularında hiç beklenmedik yenilikler yapabileceğiniz görülüyor. Yay burcundaki Venüs'ün olumlu etkilerini uzaklarla ilişkilerinizde artış olarak gözlerken, arzu ettiğiniz gezilere çıkma fırsatları yakalayabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün içinize kapalı ve güvensiz bir görünüme sahip olabilir, sevdiklerinize karşı duygularınızı gizleme eğilimi gösterebilirsiniz. Aslında yakınlarınız ve arkadaşlarınızdan ilgi görebileceğiniz bu devrede onlara gereken özeni gösterirseniz duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Grup içi çalışmalarda aktif olmaktan büyük zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz. İşbirliği ve ortaklıklar sizin için kârlı olabilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Meslek yaşantınıza odaklanmak isteyebileceğiniz bugün, karşıt burcunuzda bulunan Güneş ve Merkür, işbirliği ve ortak çalışmaların size büyük güven sağlayabileceğini vurguluyor. Bu arada grup çalışmalarında tanışabileceğiniz kimselerle duygusal yoğunlaşmalar yaşayabilirsniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Yay burcunda birleşen Venüs ve Pluton'un bugün Ay'la oluşturduğu uyumlu açı, gözönünde bulunabileceğiniz ortamlarda dikkat toplayabileceğinize işaret ediyor. Kendinizi yenileme konusunda istek duyabileceğiniz bu devrede aşk konusunda çok hoş gelişmeler olabilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Oğlak'taki Güneş ve Boğa'daki Satürn'den aldığınız destekle birçok işi bir arada yapabilir ve sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Yabancı ortamlarda kendinize güvenli davranışlarınızla dikkat çekebilir, ilginç kimselerle tanışma fırsatı bulabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Güne neşeli başlayabilir ve ikili ilişkilerinizden aldığınız olumlu destekle devam edebilirsiniz. Karşıt burcunuzdaki Ay, duygusal ilişkilerinizdeki paylaşımcı yönünüzü vurguluyor. Maddi konulardaki şansınız devam ediyor ve hisseli kaynaklardan beklentilerinizin karşılığını alıyorsunuz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bu hafta başında günlük çalışmalarınız konusunda istekli olabilir fakat beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı çalışarak zorlamaya eğilimlisiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan ve yanınızda çalışan kimselerin davranışlarından olumlu etkilenebileceğiniz görülüyor.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzda birleşen Venüs ve Pluton, görüntünüz ve kişiliğinizle dikkat çekebileceğiniz bir günde olduğunuzu belirtiyor. Koç burcundaki Ay'la uyumlu açı yapan burcunuzdaki gezegenler, aşk ve sosyal yaşamınızda beklenmedik fırsatlar yaratabilirler. Çekiciliğinizden faydalanın.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Koç burcunda bulunan Ay'ın etkisiyle kendinizi güvenliğinize ve anılarınıza bağımlı hissedebileceğiniz görülüyor. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir ve zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İletişimci yapınızı ön plana çıkartmalısınız.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün sizin için ön planda olan konuların başında iletişim ve yakın çevreyle olan ilişkileriniz geliyor. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz ve aşk konusuna gereken önemi verebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Burcunuzdaki Mars, size girişimleriniz konusunda gerekli cesareti verirken, fazla enerjinizi olumlu bir şekilde dengelemeniz konusunda uyarıyor. Bugün değerleriniz ve yatırımlarınız konusunda kararlar alabilir, bu konuda geçmiş deneyimlerinizden yararlanmak isteyebilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır