kapat

12.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
EuroNet
Mahkeme, annesinin ölüm yıldönümünde
Dündar Kılıç'ın torunu "Küçük Baba" Onur, annesi Uğur Kılıç'ın öldürüldüğü 20 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak
Siyah araba aranıyor
Antalya'da Berivan ve Esra kardeşlere acımadan kıyan sapık canilerin yakalanması an meselesi
Her delinin bir idolü var
TEM'de karayolları tabelasına çıkarak intihara kalkışan akıl hastası Ayhan Berber, "Reha Muhtar ağabeyim gelirse vazgeçerim" dedi. Bazıları bu durumda Uğur Dündar'ı istiyor.
Her iki kişiden biri MİT'ten iş istiyor
Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) internet sitesinde teşkilata gelen e-mail'lerin dökümleri açıklandı. Teşkilattan iş isteyenlerin e-mail'leri çoğunlukta
Dünyanın yeni imparatoru
6 yaşında sokakta meyve suyu sattı. 22'sinde Pizza Hut'a girdi. 25'inde atari pazarladı. 33'ünde chat yaparak siber aleme daldı. 9 yıl önce AOL'u kuran Steve Case, 41 yaşında dünyanın en büyük şirketinin başında..
Doğulu kadın korunuyor
Doğulu kadın imajı yavaş yavaş tarih oluyor. Şimdiye kadar aile planlaması hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan, tek başına Aile Planlaması ve Ana Çocuk Sağlığı Merkezleri'ne gidemeyen yöre kadını, bu merkezlerin yolunu öğrendi.
Gribin rotası Türkiye
Bir haftadır bütün dünyayı etkisi altına alan, Avrupa'da ölümlere yol açan son yılların en büyük grip salgını, en geç bir hafta içinde Türkiye'de
Paşanın feryadı
Tunceli'de pusuya düşen 6 şehidimizin cenaze töreninde konuşan 3. Ordu Komutanı Orgeneral Tuncer Kılınç: "Terörün bittiğini söylemek gaflet olur. Sadece ordunun mücadelesiyle terör önlenmez" dedi
Su bile içirmediler
Sevgili okurlar! Kitaplar Menderes'i üç avukatın "savun-duğunu" yazar: Apaydın, Cindoruk ve ben. Yazar yazmasına ama gerçek öyle değildir. Dövdüler... Sövdüler... Haksız yere içeri attılar.... Ve savunmaya fiziken izin vermediler!
Köpeği gitmesin diye ağladı
SAMSUNLU Fazlı Serdar (33), SSK Hastanesi'nin önünde yürürken bir kurt köpeğinin saldırısına uğradı ve bacağından ısırıldı.
Taksiciler yaşadı
DEVLETTE yıllardır eleştiri konusu olan taşıt kullanımı saltanatı son buluyor. Maliye Bakanlığı, Bütçe Uygulama Talimatları ile kamudaki taşıt kullanımı konusunda yaşanan sorunları da ortadan kaldırıyor.
Prof. Beyaz: Apo asılmasın!
FİKİRLERİYLE MHP'ye katkıda bulunan İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Zekeriya Beyaz, "Abdullah Öcalan asılmasın" dedi.
88 tilkiyi siyanürle katlettiler
NEVŞEHİR'DE siyanürlü yemlerle tilkileri öldürüp derilerini satan bir şebeke ortaya çıkarıldı. Bir ay içinde 88 tilkiye katleden şebeke üyelerine sadece 17 milyon lira para cezası verilebildi.
Adnan Hoca'ya 18 yıl
Adnan Hoca ve müritleri hakkında dava açan DGM Başsavcılığı, DYP Gençlik Kolları'nda görevli Ersin Alacadağ'ın da bulunduğu 31 sanık için de 16 yıla kadar ağır hapis istedi
KISA KISA KISA

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır