kapat

12.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Evlenmeden yedi kişilik aile oldular
Zeynep Özal'ın 2, Aydan Deniz'in 3 çocuğu var. Evliliği hiç düşünmüyorlar ama beraber yaşıyorlar. Bu ailede herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor

ALMANYA'YA DÖNMEDİ
SEKİZİNCİ Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal, 35 yıldır Almanya'da yaşayan Aydan Deniz isimli işadamıyla arkadaşlık ediyor. Zeynep Özal'ın, davulcu Asım Ekren ile olan evliliğinden Yağız ve Uğur isimli 2 oğlu, Deniz'in ise 20 yıl evli kaldığı Alman eşinden 2'si kız 3 çocuğu var. Onlar şimdi 7 kişilik bir aile. Almanya'da kafetarya işletmeciliği yapan Aydan Deniz, Türkiye'ye 5 yıl önce askerliğini yapmak üzere gelmiş. Vatani görevini, Van Başkale'de normal süreli olarak yapmış. Tezkere aldıktan sonra büyük kızını evlendirip Almanya'ya geri dönmek niyetindeymiş. Ancak Zeynep Özal ile tanışınca Türkiye'de kalmış.

SİNOP'TA TANIŞTILAR
AYDAN Deniz ile Zeynep Özal'ın tanışmalarına gelince... Aydan Deniz büyük kızının nikahı için Sinop'taymış. Zeynep Özal da bir arkadaşının daveti üzerine gittiği Sinop'ta bulunuyormuş. Arkadaşlıkları böyle başlamış. İlginçtir, Zeynep Özal, Aydan Deniz'in hayatına giren ilk Türk kadın. Başından 3 evlilik geçen Zeynep Özal ile 20 yıl gibi uzun süreli bir evlilik hayatı yaşayan Aydan Deniz, evlilikten hiç söz etmiyorlar. Birlikte yaşıyorlar. Her ikisinin çocukları da birbirleriyle kaynaşmış. Özal'ın oğulları Aydan Deniz'e ağabey, Deniz'in çocukları da Özal'a abla diyorlar.

Taylan KILINÇ / Magazin Servisi


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır