kapat

12.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
En büyük sorun trafik
SABAH-İSTANBUL muhabirleri sokaklarda İstanbullular'ın nabzını tuttu

3 saat yok
"Trafikten bıktım. Şirinevler'de oturuyorum, Beyazıt'ta çalışıyorum. Sabah 1.5 saatte işe gidiyor, akşam da 1.5 saatte dönüyorum."

Sinir olduk
"Doğma büyüme İstanbulluyum, İstanbul'un ulaşım sorunu hayatımızda en önemli sorun oldu... İnanın saatlerimiz yollarda geçiyor..."

Önce ulaşım
"Yollarda geçirdiğimiz zamanı düşünürseniz, İstanbul yaşanacak yer olmaktan çıktı... Acaba neden bu sorunun üzerine gidilmiyor?"

Bıktırdı!
"Tabii ki önce trafik... Ayrıca Bakımsız cadde ve sokaklar, çöp dağları İstanbul'un yüz karası. Çamur ve çukurlu yollar bizi bunaltıyor."

Sahip yok!
"İstanbul'a sahip çıkılsın. Trafik sorunu, alt yapı eksikliği ve çarpık yapılan binalar, güzelim şehri her geçen gün biraz daha yok ediyor."

Çözüm şart!
"Ben 40 yıllık istanbullu'yum.. Yaşanan çarpıklıklar bizleri üzüyor. Su, elektrik ve toplu taşımacılık sorununa acil çözüm bulunması şart.."

Önce trafik
"Önce trafik.. İstanbul'un cadde ve sokaklarının yolları da çok bozuk. Ayrıca caddelere yapılan setler, araçlara büyük zarar veriyor.."

Yaşanmaz!
"Trafik, ulaşım ve hayat pahalılığı İstanbul'u yaşanmaz hale getirdi. Sabah işinize gidemiyorsunuz, akşam evinize dönemiyorsunuz..."

Görmüyorlar
"Hava kirliliğinden tutun da, çarpık yapılaşmaya kadar her türlü sorun mevcut. Trafik ise tabii ki en başı çekiyor. Ama kimse görmüyor."

Güç bitti!
"Hayatı felç eden sorunların başında trafik geliyor.. İnsanın günlük yaşantısında büyük bir bölümü trafikte geçiyor.. Dayanamıyoruz."

Sorun çok!
"İstanbul'da trafik sorununa bir çözüm üretilsin. Hava kirliliği hayat pahalılığı ve yüksek kira İstanbul'u yaşanmaz hale getirdi."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır