kapat

12.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Köpeği gitmesin diye ağladı
SAMSUNLU Fazlı Serdar (33), SSK Hastanesi'nin önünde yürürken bir kurt köpeğinin saldırısına uğradı ve bacağından ısırıldı.

Derhal Samsun Devlet Hastanesi'ne giden Serdar kuduz aşısı oldu. Yanına Belediye sağlık ekiplerini de alan Serdar, köpeği aramaya başladı. Köpek kısa bir aramadan sonra sahibi olduğunu söyleyen Osman Özdemir (12) adlı çocuğun yanında bulundu.

GAZİ Belediyesi sağlık ekipleri Fazlı Serdar'ı ısıran köpeği almak isteyince küçük Osman vermek istemedi ve ağlamaya başladı. Uzun süre yetkililerle pazarlık yapan ve köpeğini vermemek için direnen Osman, "Köpeğimi almayın. Onu öldüreceksiniz. O kimseyi ısırmaz amca. Korkunca kendisini korumuştur. Bir daha onu dışarı salmam" diye yalvarmaya başladı.

TEMİZLİK İşleri Müdürü Davut Efeoğlu, küçük Osman'ın yalvarmaları karşısında, köpeği 10 günlük gözetim süresi için alacaklarına ve daha sonra aşılarını tamamlayıp geri vereceklerine söz verdi. Efeoğlu'nun söz vermesi üzerine Osman da köpeğini vermeye razı oldu. Paylaşılamayan köpek ise olanları sessizce izlemekle yetindi.

Bayram OK/SABAH HABER AJANSI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır