kapat

12.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Her delinin bir idolü var
TEM'de karayolları tabelasına çıkarak intihara kalkışan akıl hastası Ayhan Berber, "Reha Muhtar ağabeyim gelirse vazgeçerim" dedi. Bazıları bu durumda Uğur Dündar'ı istiyor.

TEM Otoyolu Güneşli mevkiindeki karayolları tabelasına çıkarak intihar etmek isteyen akli dengesi bozuk Ayhan Berber isimli vatandaş, İstanbul'un can damarı olan otobanı yaklaşık iki saat süreyle trafiğe kapatarak felç etti.

"BEN PEYGAMBERİM"
17 Ağustos Depremi'ni de iki gün önce rüyasında gördüğünü ve kendisinin peygamber olduğunu iddia eden Ayhan Berber, "Reha Muhtar Ağabeyi'mi istiyorum, gelmezse kendimi atarım" diye tehdit savurdu.

İTFAİYE İNDİRDİ
İTFAİYENİN çabasıyla indirilen Berber, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı izleyenler, "Eskiden böyle insanlar Uğur Dündar'ı isterlerdi, şimdi Reha Muhtar diyorlar" dedi.

Zafer KÜTÜK (SHA)

PSİKOLOJİK TATMİN
Psİkologlar, Ayhan Berber gibi bu tür davranışlar içine giren insanları şöyle yorumluyor... Gerçek niyetleri kendilerini öldürmek değil. İki hedefleri var. Maddi ve manevi avantaj sağlamak. Maddi: Kendilerine acıyan bir zenginin yardımını almak. Manevi: Medyayı kullanarak tanınmak. Bu olaydan sonra gittiği kahvede bile sırtının sıvazlanması onun için büyük bir tatmin oluyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır