kapat

12.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Mahkeme, annesinin ölüm yıldönümünde
Dündar Kılıç'ın torunu "Küçük Baba" Onur, annesi Uğur Kılıç'ın öldürüldüğü 20 Ocak'ta hakim karşısına çıkacak

Onur Özbizerdik, 12 yaşındayken ömür boyu unutamayacağı bir sahneye tanıklık etti. Annesi Uğur Kılıç, üvey babası Alaaddin Çakıcı'nın adamları tarafından Uludağ'da tatildeyken gözleri önünde öldürüldü. Geçen yıl hayata veda eden "Büyük Baba Dündar Kılıç"ın torunu olan "Küçük Baba Onur Özbizerdik", annesinin cesedi Uludağ'dan indirilirken intikam yemini etti.

14 YIL İSTENECEK
Yeraltı dünyasının ünlü ismi dedesi Dündar Kılıç'ın himayesine giren küçük Onur'un içindeki intikam ateşi yıllar geçtikçe alevlendi. Aalattin Çakıcı'nın kardeşi Gençağa Çakıcı, 5 Aralık 1999'da Akmerkez çıkışında kurşunlandı. sOlaydan bir gün sonra Onur Özbizerdik ve dayısının eski şöförü Adil Cesur polise teslim oldu. Gözaltı süresi dolan Onur Özbizerdik, cinayete azmettirdiği gerekçesiyle tutuklanarak Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne gönderildi.

5. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ
Henüz 16 yaşında demir parmaklıklarla tanıştı Onur Özbizerdik. Bir bakıma dedesi Dündar Kılıç'ın kaderini paylaşıyordu. O da, küçük yaşta tanımıştı cezaevini. Hakkındaki dava da hemen açıldı. "Adam öldürmeye azmettirmek" suçundan yargılanmasına ve 18 yaşından küçük olması nedeniyle idamının değil, 14 yılla yargılanmasına karar verildi Onur'un...

Geçtiğimiz günlerde de duruşmasının tarihi belli oldu. Onur Bizerdik, İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmasına 20 Ocak 2000'de çıkacak. Yani, annesi Uğur Kılıç'ın 5. ölüm yıldönümünde.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır