kapat

07.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Muhteşem gece
Egebank'ın 1999 Sanat Yılı dolayısıyla düzenlediği gecede pan flüt ustası Zamfir verdiği konser ile konukları büyüledi

Egebank'ın, 1999 Sanat Yılı dolayısıyla Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlediği gecede, ünlü Romen pan flüt ustası Gheorghe Zamfir, konuklara muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Görkemli geceye bine yakın seçkin davetli katıldı. Gecede ev sahipliğini Şevket Demirel'in kızları Nihan Atasagun, Binhan Kesici ile Egebank'ın üst düzey yöneticileri yaptılar.

Cen Ajans Grey'in sahibi Nail Keçili ve ekibi tarafından organize edilen gecede her şey tek kelimeyle mükemmeldi. Dünya çapında bir müzik fenomeni olarak anılan ve 80 platin plakla ödüllendirilen Zamfir, verdiği konserde Don't Cry For Me Argentina, I Will Always Love You, Memory, Fire In Your Heart, Matador, Titanic, Time To Say Goodbye gibi gibi unutulmaz eserleri pan flütünden çıkan tılsımlı medodiyle yorumlarken izleyicileri büyüledi. Bir yorumunu da depremzedelere ithaf eden Gheorghe Zamfir, kendisini hayranlıkla izleyenlerin alkış yağmuruna tutuldu. Gecenin konukları arasında göze çarpan isimler arasında Nail Keçili, kızı Nazlı Keçili, Dr.Cengiz Aslan, Güneri Civaoğlu, Yüksel Mermer, Deniz Adanalı, Cüneyt Ortan, Serdar Şınlık, Vural Gökçaylı ve Sezen Cumhur Önal da vardı.

ZAMFİR KİMDİR?
Gheorghe Zamfir 1941 yılında Romanya'da dünyaya geldi. Efsanelerin büyümeyen çocuğu Peter Pan'ın enstrümanı olarak bilinen pan flütün ustası Zamfir ülkesinin zengin folklorik geleneği ile iç içe büyüdü. Bükreş'te müzik eğitimini tamamladıktan sonra pan flüt sanatının ustası Fonica Lucio'nun desteği ile pan flüt sanatına adımı attı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır