kapat

07.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün koordinasyonsuzluklar iletişim bozukluğuna yol açarken internetin sunduğu imkanları gözardı etmenize yol açabilir. Kitle iletişim araçları yerine messengerlere binmeniz tavsiye olunur.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün şanslı olduğunuz konular başkalarının kaynakları ve yurtdışıyla ilgili girişimleriniz. Tatilin bile sanali olabileceğini gözardı etmeyerek internet üzerinden bir Amerika seyahatine çıkabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Hackerlerden korkmak onlarla karşılaşmayacağınız anlamına gelmiyor. Bilgisayarınızın IP numarasını saklayarak, bir kısmından korunabilir ama kadrolu hackerinize haklanabilirsiniz. Virüs programı korkuyu engeller.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Sevgi konusunda her zamankinden daha şanslı olabileceğiniz bir gündesiniz. Aşkın sanali olurmuymuş demeyin, internet üzerinden tanışıp evlenenler az değil. Yeter ki chatlerden uzak kalmayın.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Oyunlara ve eğlenceye çok düşkün olabileceğiniz bir gündesiniz. Girebileceğiniz oyun sitelerinde tanışabileceğiniz hasımlarınızla flört etme eğiliminde olabilir, ama gerçek hayatta hemcinsiniz olduklarını öğrendiğinizde hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Sınır tanımayan yaratıcılığınız ve orijinal fikirlerinizle herkesi olumlu yönlendiriyorsunuz. Sanal arkadaşlarınıza verdiğiniz destekler takdirle karşılanabilir ve her hizmetiniz size yeni bir file olarak geri dönebilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Adalet duygunuzun gelişmişliği haklıyı haksızdan ayırma dürtünüzü güçlendiriyor. Fakat sanal sohbetlerde arabuluculuk yapayım derken siz kötü olabilir, operatör tarafından odadan atılabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Hayata bakış açınızda olumlu değişimler gözleyebileceğiniz bugün kendinizi ve bilgisayarınızı bir rejenerasyondan geçirebilirsiniz. Ona güzel bir anti -virüs programı yükleyerek daha güçlü kılmaya ne dersiniz?
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Sanal ortamlarda çıkabilecek seyahat fırsatlarına çok sıcak bakıyor olabilirsiniz. Gerçeği yerine sanal yolculuğa çıkmak sizi masraftan kurtarıyor gibi görünse de Dimyat sandığınız kadar yakın olmayabilir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Arkadaşlarınızdan beklediğiniz maillerin boş çıkması sizi fazlasıyla hayal kırıklığına uğratabilir. Suçu hemen karşınızdakine atmak yerine serverinizle bağlantı kurabilir önce mailinizin varıp varmadığını öğrenebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Teknik konularda bir çok aksaklıklarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bilgisayarınızla ilgili pek çok küçük ayrıntıyı ihmal etmeniz onda hassasiyete neden olabilir ve bir sabah onu göçmüş bulabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Sorunlarınızı bilinçaltınıza atmak yerine bilgisayarınızın dönüşüm kutusuna atmaya ne dersiniz? Kendinizle başbaşa kalmak yerine chatlerde arkadaş edinebilir, yalnızlığınızı büyük ölçüde giderebilirsiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır