kapat

07.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Annesinin intikamını aldı
Gencay Çakıcı'nın vurulması ile ilgili olarak Uğur Kılıç'ın oğlu Onur Özbizerdik ve şoförü Adil Cesur teslim oldu
Uğur Kılıç'ın hayaleti yeraltında dolaşıyor
Uğur Kılıç'ın Uludağ'da öldürülmesinin üzerinden 4 yıl geçti. Ama yeraltında sular durulmadı. Çakıcı ve Dündar Kılıç intikam almak için hep birbirlerinin açık vermesini beklediler...
Çakıcı kardeşler dargındı
Ağabeyi Alaaddin Çakıcı'nın tutuklanmasının ardından Fransa'ya giden ve yaklaşık 9 ay orada kalan Gencay Çakıcı, Türkiye'ye kırgın dönmüştü.
Sosyetede 'Rus Mama' paniği
Uluslararası kadın ticareti yapan ve polisi uzun süre koşturan Natalia Karakuş sosyeteye nasıl kadın pazarladığını ayrıntılarıyla anlattı. Müşteri isimlerinin yazılı olduğu ajandası ise inceleniyor
Sivas'ın maskotu cüce kaçakçı çıktı
SİVAS'IN Sirer Caddesi üzerinde iki metrekarelik Tekel bayii bulunan "Bitirim Zeki" lakablı, Türk filmlerinde 70'li yıllarda figüranlık yapan cüce Zeki Keskin (42), Kaçakçılık Şubesi timlerinin yaptığı operasyonda, kaçak sigaralarla yakalandı.
Türkler'in bankacısını kim yaktı?
Kamuoyunda "Türkler'in bankacısı" olarak tanınan Edmond Safra'nın cenazesi İsviçre'nin başkenti Cenevre'de toprağa verildi.
İşte Avrupa'nın en zengin insanları
AVRUPA'NIN saygın iş dünyası dergilerinden EuroBusiness'ın yaptığı araştırmaya göre Avrupa'nın en zengini L'oreal kozmetik imparatorluğunun sahibi 74 yaşındaki bir Fransız kadını.
Öküzgözü şarabı Hardys'e karşı!
DÜNYA'NIN en ünlü, en kaliteli ve pahalı şaraplarından Hardys'in özü Elazığ'ın Öküzgözü üzümlerinden geliyor! Avustralya'nın ikinci büyük şarap üreticisi Hardys, Elazığ'dan getirdiği ünlü Öküzgözü üzümünü ülkedeki 2 bin 500 hektarlık arazisinde yetiştiriyor.
Süper korucu
Ayakta durmaya mecali yok ama her attığını vuruyor, köye eşkiya yaklaştırmıyor
Ramazan fetvaları
RAMAZAN'A 3 gün kala Diyanet İşleri Başkanlığı bir dizi fetva yayınlayarak müslümanları oruç konusunda bilgilendirdi.
Telekulak beraat etti
ANKARA Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi'ndeki bazı bilgisayar disketleri, gizli evrak ve telefon dokümlerini sildikleri ve görevlerini kötüye kullandıkları iddiasıyla yargılanan, Ankara Emniyet eski Müdür Yardımcısı Osman Ak ile eski İstihbarat Şube Müdürü Ersan Dalman beraat etti.
I love you İsmail Cem!
Sabah, politikadan magazine Bilkentli öğrencilerin nabzını tuttu. Geleceğin yönetici takımı İsmail Cem'i, Orhan Pamuk'u, Ali Kırca'yı, Sezen'i, Demet Şener'i beğeniyor!
Noel Baba'ya Fatiha
NOEL Baba Vakfı'nın 1-7 Aralık tarihlerinde gerçekleştirdiği "Noel Baba Dünya Barışı'na Çağrı" etkinlikleri, müslüman ve hıristiyanları buluşturdu. Noel Baba'nın ölüm yıldönümü olan 6 Aralık'ta yapılan ayinde İstanbullu, Rodoslu, Giritli, Meisli Rumlar barış için dua etti, şaraplı ekmek yedi.
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır