kapat

07.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Ekonomik Konsey toplanıyor
Ekonomik ve Sosyal Konsey'in sivil kanadını oluşturan yedi kuruluşun başkanları bugün Ankara'da biraraya geliyor. Toplantıya ev sahipliği yapacak olan Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre toplantıda, ülke soruları üzerinde görüş alışverişinde bulunulacak.

Fiba Holding, Endi mağazalarını aldı
Fiba Holding, Beğendik Grubu'na ait Endi mağazaları satın aldı. Fiba Holding, Endi hisselerinin yüzde 95'inin devriyle ilgili olarak yasal izinler aldı. Fiba Holding, Gima süpermarketleri ve Stop discount mağazalarına ek olarak Endi marketler zinciri ile gıda perakendeciliğindeki etkinliğini artırdı. Endi mağazalarının Ankara'da 17 mağaza ile müşterilerine hizmet veriyor.

Cenajans'ın trafik reklamına ödül
Trafik Güvenliği'nin sağlanması ile ilgili Cenajans Grey tarafından hazırlanan kampanya London International Advertising Awards Yarışması'nda ödül aldı. İki filmden oluşan kampanya, 'Public Service Campaign' kategorisinde, Avusturalya'dan Almanya'ya, Brezilya'dan Amerika'ya kadar birçok ülkelerin kampanyalarını geride bırakarak ödül kazandı. Böylece Cenajans Grey, uluslararası başarılarına sosyal kampanyalıarı da ekledi.

Kulelere 65 bin ortak
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (İş GYMO) halka arzında, 65 bin yatırımcıya satış yapıldı. 1-3 Aralık'da gerçekleştirilen toplam 57 milyon dolarlık halka arza, yaklaşık iki katı tutarında talep geldiği belirtildi. Bu satış yurtiçi birincil hisse senedi arzlarında bir rekoru ifade ediyor.

Bilen Kentbank'ta
Kentbank Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevine Veysel Bilen getirildi. Bankacılık yaşamına 1979 yılında Garanti Bankası'nda başlayan Bilen, 1992 yılında Toprakbank'a geçti. Bilen, 1996 yılından bu yana Toprakbank'ta Genel Müdürlük görevini yürütüyordu.

Faiz indirimine devam
AKBANK, taşıt kredisinde aylık net yüzde 6.10 olan 3 aylık faizini yüzde 5.50'ye, yüzde 5.80 olan 6 aylık faizini de yüzde 5.25'e indirdi. 12 ve 18 ay vadede sırasıyla yüzde 5.50 ve 5.40 olan faiz oranları ise yüzde 5'de eşitlendi. Kentbank da mevduat faizini 2 puan indirdi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır