kapat

07.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOBİ'lere destek zirvesi
Zirvede biraraya gelen Bahçeli ve Yılmaz, global ekonomide başarılı olmak için KOBİ'lerin güçlendirilmesi gerektiğini savundular

Hükümet ortakları, ekonomik durumun düzeltilmesinde KOBİ'lerin önemli rol oynayacağını ve desteklenmesi gerektiğini belirttiler. KOBİ zirvesinin açılış oturumuna Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli ve ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz da katıldı.

TOBB Başkanı Fuat Miras, KOBİ'lerin desteklenmesi için üç düzenleme istedi ve "KOBİ'ler rekabetçi piyasa ekonomisinin olmazsa olmaz koşullarındandır" dedi. KOBİ'lerin piyasa ekonomisinin motor gücü olduğunu söyleyen Maliye Bakanı Sümer Oral da, KOBİ'lerin güçlenmesinin ekonomiyi güçlendireceğini belirtti.

ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz da konuşmasında, KOBİ'lerin gerekli desteği alamadıklarını belirtti. Yılmaz, "Gelecek yüzyılda kendini parçalayarak küçük parçalar haline getiren şirketler ayakta kalacaktır" dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli ise, Türkiye'nin geride kalan 2 yüzyılının kayıp yıllar olduğunu söyledi. Bahçeli, "KOBİ'lerin üretim bazında desteklenmesi gelir dağılımını dengeleyecek, orta kesimi güçlendirecektir" diye konuştu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır