kapat

07.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bugün ne pişireceğim?
Hiç kimse "bugün ne pişireceğim?" diye düşünmeyecek. atv'deki Sana Mutfağı ile herkes ne pişireceğini bilecek, bilmeyenler öğrenecek...

Yasemin K. ŞAHİNKAYA

İster kadın, ister erkek olsun bir evi olan herkesin en büyük problemlerinden biri "bugün ne pişireceğim?" sorusudur. Bu problem özel bir misafir ya da günde hazırlanacak mönü söz konusu olduğunda daha bir vehamet kazanır. Pratiklik ise günümüz çalışan insanının yemek pişirirken aradığı en önemli özelliklerin başında geliyor. Pratik hazırlanan yemeklerin pek çoğunun sağlıklı beslenmeye uygun olmaması, bu konuda yemek uzmanlarının ve aşçıların çalışmalar yapmasını sağlıyor.

Türkiye'deki yemekle ilgili tüm bu sorunların çözümü olacak Sana Mutfağı, diyetisyenler, yemek ve beslenme uzmanları ve aşçılardan oluşan bir ekiple hazırladıkları yemek programıyla artık her gün atv ekranlarında.

Hafta içi her gün 11:50 - 12:00 saatleri arasında yayınlanan program, izleyşicileri Türk damak zevkine uygun yemek tarifleri sunuyor.

GÜNÜN MÖNÜSÜ
Her gün bir mönünün önerildiği programda, o günün mönüsünden bir yemeğin tarifi de uygulamalı olarak veriliyor. Lezzetle ilgili püf noktalarının ve pratik bilgilerin de verildiği program, "bugün ne pişireceğim?" kaosunu ortadan kaldırıyor.

Sana Mutfağı'nın ücretsiz telefon hattı: 0800 261 23 02.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır