kapat

27.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
"Tavsiye ederim siz de yiyin!"
Aganigi naganigi sloganını hayatımıza sokan fırlama fındıkçı Özkan Uğur, "Siz de bol bol fındık yiyin, iyi geliyor!" diyor...

"AYRIYETTEN Aganigi-Naganigi" dedi, yediden yetmişe bütün herkesin diline düştü Özkan Uğur... Kimileri tebessüm ederek izledi bu reklamı kimileri de terbiyesizlikle suçladı... Ancak Özkan Uğur, bu reklamın istenilen başarıya ulaştığını ve fındığın kendisini ortaya çıkarttığı söylüyor. Ali Taran'ın fikri ile ortaya çıkan, Rezzan Tanyeli'nin yönetmenliğinde çekilen reklam filminin mekanı Mısır Çarşısı. Çekimlerde çok eğlendiğini söyleyen Uğur, "Benim için ekip çok önemli. Güzel bir çalışma yaptık ve bu ortada" diyor.

TEPKİLER OLUMLU
Ramazandan sonra ikinci reklam filmi ile ekranlara gelecek olan Özkan Uğur, "Senaryoyu açıklamayacağım. Ama bu ilk reklama benzer bir şey olacak. Sürpriz olsun istiyorum. Bu da en az aganigi-naganigi gibi gündemde olacak" diyor. Gördüğü tepkilerden son derece memnun olan Özkan Uğur, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Aldığım tepkiler çok olumlu. Üstelik her yerde bu söz sık sık kullanılmaya başladı. Biber, domates satan da 'aganigi-naganigi' diyor, pantolon satan da."

Reklam filmi yayınlandığı günden bu yana fındık yemeye başladığını belirten Özkan Uğur, "Ben de bol bol fındık yiyiyorum. Cildi güzelleştiriyor, dişleri kuvvetlendiriyor. Her gün bir avuç fındık iyi geliyor. Herkese tavsiye ederim. Fındık kendini ortaya çıkarttı. Ben nereye gitsem, hangi restoranta otursam bana fındık ikram ediyorlar. Amaç buydu ve bunu başardık" diyor. Evinde her zaman için fındık bulundurduğunu belirten Uğur, fındığın tüm yararlarını çok iyi bildiğini iddia ediyor.

İlk kez Mazhar-Fuat-Özkan üçlüsü olarak reklam filmlerinde rol alan Özkan Uğur, "aganigi-naganigi"den sonra art arda reklam teklifi almaya başladığını söylüyor. "Çok güzel teklifler alıyorum. Şu anda yarım kalan 'İkinci Bahar' dizisine hazırlanıyorum. Bu arada sinema filmi yapmayı da düşünüyorum. Şu an teklifleri değerlendiriyorum" diyen Özkan Uğur, yakında tiyatro oyunculuğu da yapacak. "Küçük Bir İş İçin Yaşlı Bir Palyaço" adını taşıyan oyun, 14 Aralık'ta sergilenmeye başlayacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır