kapat

27.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Volkswagen
Cinayetin nedeni 2 milyon dolar
Nihat Akgün'ün ölüm emri Metris Cezaevi'nden geldi. Tutuklu babalardan Hüseyin Başak, "Sana 2 milyon dolar ceza kestik" diyerek haraç istedi. Akgün parayı ödemeyince kurşuna dizildi
Sevgilisi için kendini feda etti
Nihat Akgün, kurşun yağmuru başlayınca sevgilisini hemen çelik masanın altına itti. Bu sırada 11 kurşunla vurularak öldü
'Beni asın'
Aldatıldığı kuşkusuyla eşini suçsuz yere öldüren genç adam hâkime böyle yalvardı
Seks tuzakçıları
İSTANBUL'UN Etiler, Ataköy, Sarıyer ve Fenerbahçe gibi lüks semtlerinde otomobiline bindikleri kişilere seks tuzağı kuran dört genç kadın yakayı ele verdi.
Şantajcılar kıskıvrak
ANTALYA'NIN Alanya ilçesinde 1'i kadın 5 kişilik şantaj şebekesinin 4 elemanı yakalandı. Şantaj çetesinin planına göre Nilgün Kaya adlı kadın, işadamı Önder Ertan'la ilişki kurdu. Nilgün Kaya ve Önder Ertan geçen cuma, Sugözü Mahallesi'nde kiralanan bir evde buluştu.
Prof. Einstein Herkül'e karşı
İstanbul depremi tartışmasında 'Üçgen vücutlu' Profesör Üşümezsoy ile 'Kandilli' dehası' Profesör Işıkara'nın zıt açıklamaları kafaları karıştırdı
İşte gizlenen rapor!
İTÜ'nün sır gibi sakladığı raporu SABAH ele geçirdi. Rapora göre deprem, en fazla 30 yıl içinde Adaların güneyinde ve 7.6 şiddetinde olacak..
Depremzede yollara düşecek
80 bin depremzedenin Mersin, Zonguldak, Balıkesir, Antalya ve Muğla'daki kamu kamplarına nakledilmesi kararlaştırıldı
Arife bebeğe hüzünlü veda
DÜZCE çadırkentinde birbiri ardına patlayan tüplerin alevinde adeta kavrulan 9 aylık Arife bebek dün toprağa verildi. Küçük bebek için Çay mahallesinde düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İşte yılanın truva atı
Adnan Hoca, kurdurduğu danışmanlık şirketiyle, çok sayıda muridini iş arayan firmalara yerleştiriyor. Tarikatın bu yolla birçok önemli şirkete sızdığı ortaya çıktı
İşte Avrupa'da Apo'yu yargılayacak Türk
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Apo'nun davasını önümüzdeki Salı görüşecek. Davaya bakacak olan 10 yargıçtan biri de Türk.
Ecevit: Kimse bize baskı yapamaz
BAŞBAKAN Bülent Ecevit, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın idam cezasının onanmasının ardından gündeme gelen dış tepkilerle ilgili olarak "Türkiye'ye hiçbir kimse, hiçbir devlet baskı yoluyla hiçbir şey kabul ettiremez" dedi.
APO dosyası DGM'ye gönderildi
YARGITAY Cumhuriyet Başsavcılığı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan hakkındaki dava dosyasını onama kararıyla birlikte dün Ankara DGM Başsavcılığı'na gönderdi.
Ataşe Tarzan gibi uçtu
Bir davette, muhabir arkadaşlardan biri kafayı bulup bana sataştı. ABD'nin Basın Ataşesi Charles da uçarak bu arkadaşın üzerine çullanıp beni kurtardı. Ne diyeyim, işte dostluk..
KISA KISA KISA

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır