kapat

27.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Sosyal yönünüzün çok güçlü olabileceği bugün neşeli ortamlara girebilir, sevdiklerinizle eğlenme fırsatı bulabilirsiniz. Romantik eğilimlerinizin yüksek olması sevdiğiniz kişiyi etkileyebileceğinize işaret ediyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Satürn'ün Ay ve Uranüs'le oluşturduğu gerilimli açı, eşinizle ve aile fertleriyle uyum sorunları yaratabilir ve huzurunuzu kaçırabilir. Meslek yaşantınızda çevrenize karşı sinirli davranışlarda bulunmanız mümkün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Çevresel ilişkilerinizde iletişime ağırlık verebileceğiniz bir gündesiniz. Derinlemesine inceleme gerektiren konularla ilgilenebilir, araştırmalarınız için bilgi toplayabilirsiniz. Yolculuklarınızda yeni bağlantılara açıksınız.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin. Maddi açıdan arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Burcunuzdaki Ay'ın Güneş'le uyumlu açısı pratik yönünüzü güçlendirirken, halledilmesi gereken birçok işinizi yoluna koymanız mümkün. Yeni girişimleriniz için oldukça uygun bir gündesiniz. Atak davranmanızda fayda var.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) İç dünyanızın oldukça hareketli olabileceği bugün bilinçaltınızı yönlendirmek sizin için oldukça kolay olabilir. Kendinizi yaratıcı faaliyetlerle rahatlatabilir, çevrenize karşılıksız yardım ederek mutlu olabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Burcunuzda bulunan Venüs'ün durumu dış görüntünüzle beğeni toplayabileceğinize işaret ediyor. Lüks harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Romantik ilişkilerinizin seyri duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) İş yaşantınızda aktif ve çalışkan tutumunuzla gözönünde olabileceğiniz bir gün. Pratik fikirlerinizle dikkat çekebilir, kariyeriniz için ev yaşantınızı ihmal edebilirsiniz. İşbirlikleriniz konusunda esnek davranmaya özen gösterin.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kendinizi öğrenmeye açık hissedebileceğiniz aktif bir gündesiniz. Yabancı kimselerle yapacağınız görüşmeler ve tanışmalar size yolculuk fırsatlarını beraberinde getirebilir. Aşk yaşamınızda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Ortaklaşa çalışmalarınızdan elde ettiklerinizin muhasebesini yapabilirsiniz. Maddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğinizle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) İkili ilişkileriniz konusunda kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir gün. Eşiniz ve ortağınızın işbirliğine ihtiyaç duyabilir ve fikirlerinden faydalanabilirsiniz. Çevrenize duyarlılık gösterebileceğiniz bugün aşırı alınganlıktan kaçınmalısınız.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün maddeyle ve yatırımla ilgili projelerinizi hayata geçirebilmek için uygun fırsatlar sözkonusu. Aşırı çalışmak iş motivasyonunuzu arttırsa da sağlığınızı fazla zorlamanıza neden olabileceğinden dikkatli olmalısınız.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır