kapat

27.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bir yanlışlık var?
Eminönü Belediye Başkanı Kibiroğlu'nun broşürde "Yaptım" diye gösterdiği yatırım ve hizmetler eski yönetime ait...

EMİNÖNÜ Belediye Başkanı Lütfi Kibiroğlu, eski dönemde açılışı yapılan tesisleri sahiplenerek, sanki kendi dönemine aitmiş gibi göstermekle suçlanıyor... Kibiroğlu'nun "Hizmette 6 ayımız" başlığı ile bastırıp, Eminönü halkına dağıttığı broşürde "Yaptım" dediği sağlık merkezi, kültür ve sanat merkezi ile Cinci Spor Kompleksi'nin eski Başkan Ahmet Çetinsaya tarafından 8 ay önce hizmete sokulduğu ortaya çıktı.

KENDİNİN gerçekleştirdiği tesislerin Kibiroğlu tarafından sahiplenilmesini şaşırtıcı bulduğunu söyleyen Ahmet Çetinsaya, şunları söyledi: "Lütfi Bey'in sahiplendiği tesisler, kendisinin de çok iyi bildiği gibi 29 Mart 1999 tarihinde yani Kurban Bayramı'nda dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz tarafından hizmete sokulmuştur... Bu törenler gazete ve televizyon kanallarında da yayınlanmıştır.."

YILMAZ'ın, bugün Kibiroğlu'nun sahiplendiği Sağlık ve Kültür Merkezi'nin 1000 kişilik salonunda halkla bayramlaştığını hatırlatan Çetinsaya şöyle devam etti: "Sayın Kibiroğlu, Belediye Başkanı seçildikten sonra böyle tesisleri bıraktığımız için bizlere teşekkür etti... Ama koltuğa oturmasının altıncı ayında ne yazık ki bunu unutup, bizim tesislerimizi sahiplendi..."

ŞENOL BAŞTAKAR


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır