kapat

27.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Devlet internette
Birkaç yıl öncesine kadar bizim devlet internet gerçeğine bakalım ne zaman uyanacak söylemleri revaçtaydı. Bugün devletin internette olmayan kurumu yok!

Bu aralar kabahat internet kullanıcılarında, devlette ne kadar bilginin internet ortamında sunulduğunu bilmiyorlar. Biz iki tarafı buluşturalım istedik. Devletimiz internette, adresleri burada, içeride dolaşmak da size kalmış!

http://www.cankaya.gov.tr

Tarihteki bütün Cumhurbaşkanlarımız ve Çankaya Köşkü'nün faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi var. Cumhurbaşkanının günlük programı va basın açıklamalarına yer verilmiş.

http://www.mit.gov.tr

MİT sitesi, kurum tarihçesi, yapılanması ve amaçları gibi konularda bilgilendiren bir site. Sık sorulan sorular kısmı hayli ilginç. Bunlar arasında MİT'in personel alımları, MİT bünyesinde başlatılan yeni yapılanmanın amacı, MİT çalışanlarının miktarı, MİT'in teknik imkanlarının seviyesi de bulunuyor.

http://www.tbmm.gov.tr

İçerik açısından dolu ve doyurucu bir site. Anayasamız ve Meclis faaliyetleri, içtüzüğü, TBMM Tarihçesi, Yasama Bilgileri, Milli Saraylar, Web Müzesi gibi ilginç bölümleri var.

http://www.mfa.gov.tr

Dışişleri Bakanlığı'nın sitesi tasarım olarak çok şık.. Çok sayıda dış politika makalesi var. Haber kaynağı olarak ve diplomatik arşiv açısından oldukça zengin. Dışişleri, interneti en yoğun kullanan bakanlık olarak biliniyor.

http://www.tsk.mil.tr

Türk Silahlı Kuvvetlerinin web sayfaları kamu kurumları içinde en renkli ve en ilginç içeriğe sahip olanlarından biri. Video görüntüleri var.

Tam liste
Devlete ne var ne yok tam liste görmek istiyorsaniz gitmeniz gereken site: http://www.gksoft.com/govt/en/tr.html


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır