kapat

27.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Başbakan eşi modellik yaptı
Avusturya Başbakanı'nın eşi Sonja Klima, dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu için modellik yaptı. Klima ayrıca geliri depremzedelere verilecek defileye de destek oldu.

Sema DENKER

Türkiye'nin dünyaca ünlü modacısı Atıl Kutoğlu, Avusturya Başbakanı Victor Klima'nın eşi Sonja Klima'nın himayesi altında, geliri depremzedelere bırakılmak üzere bir defile düzenledi. Defilenin tanıtımı için Başbakan eşi Sonja Klima, Atıl Kutoğlu'na modellik yaparak, Kutoğlu ile birlikte poz vermeyi kabul etti. 22 Kasım akşamı Viyana'daki ünlü Schönbrunn Sarayı'nda düzenlenen defile, Atıl Kutoğlu'nun Sonja Klima ve Viyana Türk Büyükelçiliği ile yaptığı işbirliği sonucu gerçekleşen görkemli bir show olarak övgüler aldı.

OSMANLI KOLLEKSİYONU
Gelirinin depremzedelere gönderilecek olması da, defileyi anlamlı kılan bir özellikti. Bu büyük gala öncesinde defilenin tanıtımı için Avusturya Başbakanı Victor Klima'nın eşi Sonja Klima, Avusturya'da yaşayan Atıl Kutoğlu ile birlikte objektiflere poz verdi. Sonja Klima, Kutoğlu'nun Osmanlı koleksiyonu olan, The Ottoman Collection'dan seçtiği iki kıyafetle, Avusturya'nın en yüksek tirajlı haftalık dergisi News'un son sayısında geniş yer aldı.

TEREDDÜTSÜZ KABUL ETTİ
"Ülkemizde yaşanan deprem felaketini görüp de eli kolu bağlı oturmak mümkün değil," diyen Atıl Kutoğlu, kreasyonlarını tercih eden Avusturya'nın 'first lady'si Sonja Klima'nın geceyi himaye etmeyi hemen kabul ettiğini belirtiyor. Uluslararası 24 top modelle birlikte, aralarında ünlü Belçikalı şarkıcı Viktor Lazlo, Prens Hubertus Von Hohenlohe gibi isimlerin podyuma çıktığı defilede Kutoğlu'nun Osmanlı Koleksiyonu'ndan kıyafetler ile birlikte 2000 İlkbahar/Yaz koleksiyonu da sergilendi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır