kapat

10.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Disiplinsiz Zeman!
Çek hoca, uçağı rötar yapınca antrenmana geç kaldı. Futbolcular, idmana başlamak için 1 saat Zeman'ın tesislere gelmesini bekledi

F.Bahçe'de göreve gelir gelmez disiplinden taviz vermeyeceğini söyleyen Zeman, takıma verdiği 5 günlük izin sonrası antrenmana yetişemedi. Futbolcular da idmana başlayabilmek için, uçağı Roma'dan 1.5 saat rötarlı kalkan Zeman'ı beklediler. Katı disiplininden hiç taviz vermeyen Zeman'ın programa uymayıp futbolcuları 1 saat bekletmesi esprilere neden oldu. Zeman'ın dünkü rötarın acısını bugün yapacağı "Cooper Testi"nde çıkarması bekleniyor. Futbolcular bu testte tatili nasıl değerlendirdiklerini gösterecekler.

Dil bilmemek avantajlı
Roma Havalimanı'nda İtalyan medyasının 21 Kasım'daki Roma-Lazio derbisi hakkındaki sorularını yanıtlayan Zeman, "Roma derbisini değil, aynı gün G.Saray ile oynayacağımız İstanbul derbisini düşünüyorum" dedi. Türkiye'de güzel bir deneyim yaşadığını belirten Zeman, "Tek sorunum Türkçe bilmemek. Ama bu sayede polemiklerden de uzak kalıyorum" ifadesini kullandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır