kapat

10.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün kafanıza takılan konuları ve Yay burcunda birleşen Pluto ve Ay uzak ülkelerle bağlantılı işlerinizde sürpriz gelişmeler olabileceğini belirtiyor. Bugün atılımcı ve güçlü mizacınızla etrafınızdaki kimseleri fazlasıyla etkilemeniz mümkün.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün duygusal bakımdan oldukça yüklü olabileceğiniz görülüyor. Hayatınızın başkaları tarafından yönlendirilmesine tepki duyabilir ve sevdiklerinize karşı bile isyankâr yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Karşıt burcunuz Yay'da birleşen Ay ve Pluto, ortak çalışmalarınız ve evlilik hayatınızda bazı gerilimlerle karşılaşabileceğinizi belirtiyor. Olaylar üzerinde söz sahibi olma isteğiniz eş ve ortağınızla olan ilişkinizi zora sokabilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Çalıştığınız ortamda aşırı detaycı ve plancı davranma isteğiniz birlikte çalıştığınız kimseler kadar sizi de yorabilir. Kendinize aşırı yüklenme eğiliminizin sağlığınızı negatif etklileyebileceği bir gündesiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Yaratma gücü isteyen konularda atılım yapabileceğiniz bir gündesiniz. Fakat eğlenceye ve spekülasyona olan düşkünlüğünüz yüzünden zarara uğrayabilirsiniz. Aşk konusunda baskıcı davranma eğilimindesiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün aileniz ve sevdiğiniz kimse arasında çıkabilecek anlaşmazlıklardan fazlasıyla etkilenebilir ve içinize kapanma isteğine kapılabilirsiniz. Görüşmek istemediğiniz kimselerle araya mesafe koymak sizi rahatlatacaktır.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün iletişim konusunda çıkabilecek aksamalar canınızı sıkabilir. Beklediğiniz haberlerin gelmemesi ve çıkmak istediğiniz bir yolculuğun ertelenmesi negatif gibi görünse de sonuçları yararlı olabilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün mali konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz ve bu durum sizi geçici bir sıkıntıya sokabilir. İş yaşantınızda çok istikrarlı olmanızda fayda var. Yine de burcunuzdaki Güneş'in desteği ile enerjiniz oldukça yüksek.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzda birleşen Ay ve Pluto girişimleriniz konusunda son derece ısrarlı davranabileceğinizi belirtiyor. Sevdikleriniz üzerinde güç kullanmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Aşırı eleştiricilikten kaçınmalısınız.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bilinçaltınızda nedenini bilemediğiniz huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bugün, duygusal bakımdan patlamalara açık olabileceğiniz görülüyor. Kendinizi toplumdan izole etmek isteyebilir ve kişisel işlerinizle ilgilenebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün organize işleriniz konusunda birçok aksilik yaşayabileceğiniz görülüyor. Birlikte çalıştığınız kişiler size istemeden zarar verebilirler. Maddi destek görebileceğiniz eski dostlarınız sayesinde rahatlayabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İş yaşantınızda zorlu bir günde olabilirsiniz. Otoritelerle geçinememek yüzünden krizlerle karşılaşabilirsiniz. Güç sahibi olmak için aşırı çalışmaya eğilimli olabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır