kapat

10.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Oyuna gelmem
Milli Takım Teknik Direktörü, "İrlandalılar sakatlık bahaneleri ve birtakım ayak oyunları ile moralimizi bozmaya çalışıyorlar. Ama bunu başaramayacaklar" dedi

Avrupa Futbol Şampiyonası baraj maçı için İrlanda'ya giden Milli Takım, hazırlıklarına başladı. İrlandalılar, maça gelecek gazeteci ve taraftarlara çıkarttıkları zorlukların ardından bu kez Ay-Yıldız'a güçlük çıkartmaya başladılar.

Milli takıma idman için ayrılan saha, teknik direktör Denizli'yi çileden çıkarttı. Denizli, İrlanda Futbol Federasyonu'nun kendilerine sportmence davranmadığını belirterek "15 gün önce faks çekerek stada 3 kilometre yakınlıkta iki adet saha talebinde bulundum. Onlar da kabul ettiler. Ama buraya gelince gerekçe göstermeden karar değiştirdiler ve bizi otele 1.5 saat uzaklıkta bir sahada çalışmak zorunda bıraktılar" şeklinde sitem etti.

Denizli'den büyük tepki
Mustafa Denizli, İrlandalılar'ın maç öncesi moralimizi bozmak istediklerini söyleyerek, "Ama bunu başaramayacaklar. Zaten her türlü olumsuzluğa hazırlıklı olarak buraya gelmiştik. Sakat futbolcuları ile ilgili söylentilerinin de bir oyun olduğuna inanıyorum. Maç saatine kadar bekleyip göreceğiz" yorumunda bulundu.

Direkler bile derme-çatma
Milli takımın idman yaptığı yerin rugby sahasından bozma olduğu anlaşıldı. Çok engebeli olan zeminin futbol antrenmanı yapmaya elverişli olmadığı açıkça göze çarparken, burada daha önce İrlandalı rugby takımlarının çalıştığı öğrenildi. Biri 4, diğeri 5 metre yüksekliğindeki kale direklerinin ise iki demirin üzerine çakılmış tahtalardan oluşması tepki yarattı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır