kapat

10.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tansu Çiller'e tanıdık rakip
DYP Bartın eski Milletvekili Köksal Toptan, DYP Genel Başkan Tansu Çiller'e karşı, 20 Kasım Kongresi'nde lider adayı olduğunu dün Genel Merkez'de düzenlediği basın toplantısıyla resmen açıkladı.

Necmettin Cevheri, Cihan Paçacı, Ayvaz Gökdemir gibi muhaliflerin katılmadığı adaylık açıklamasında Toptan, partiiçi demokrasi ve iktidar vaat etti. Toptan'ın adaylığını açıkladığı toplantıya Meral Akşener, Rıza Akçalı, Mehmet Gözlükaya, Kadir Bozkurt, GİK üyeleri, Baki Ataç, Yusuf Bacanlı, Veli Andaç Durak, Ergun Özdemir, İsmail Kalkandelen, Haluk Yıldız, Mustafa Dedeoğlu, Ergun Özkan, Ertuğrul Eryılmaz katıldı. Ordu Milletvekili Yener Yıldırım ise mevcut DYP Grubu'ndan Toptan'a destek veren sürpriz isim oldu.

ÇİLLER'DEN YANIT
DYP lideri Tansu Çiller, adaylığını açıklayan Toptan'a Genel Merkez'de "Gövde gösterisiyle" yanıt verdi. Çiller'i DYP'de 50 milletvekili ve çok sayıda partili karşıladı. Çiller'i karşılayanlar arasında Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ile Ali Rıza Gönül'ün de bulunması dikkat çekti.

Şebnem HOŞGÖR

Yarışta ben de varım
DYP eski Milletvekili Köksal Toptan Genel Başkanlığa adaylığını açıklarken, oldukça terlediği dikkat çekti. Muhalif lider adayı bu nedenle sık sık terini silmek zorunda kaldı. DYP'li muhalifler lider adaylarını davullarla karşıladılar. Köksal Toptan'ı, Genel Merkez'de eşi Saime Hanım ve oğlu Tunga da yalnız bırakmadı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır