kapat

10.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Zirvede Elif sandviçleri
Paris Gordon Bleu Gastronomi Bölümü mezunu diplomalı pastacı Elif Edes İstanbul'da yapılacak olan AGİT Zirvesi'nin sandviçlerini hazırlayacak

Şu anda ABD'de yaşamak durumunda olan Özal döneminin flaş ailesi Edesler'in, Türkiye'de kalan kızları Elif Edes, İstanbul Nişantaşı'nda Crema adındaki işyerinde catering hizmeti veriyor.

Elif Edes'i, bugünlerde AGİT Zirvesi'nin heyecanı sarmış durumda. Çünkü, zirveye katılacak olanlara ikram olarak her gün 450 tane çeşitli sandviç hazırlayacak. Elif Edes, Paris Gordon Bleu Gastronomi Bölümü mezunu. Sanata yatkın bir kişiliği olan Elif Edes, 5 yıl önce, 'Hayattaki tek varlığım' dediği oğlu Kaan'ın ilk doğum gününü organize ederken, aşçılık bilgilerini, organizasyon yeteneğini ve sanata yatkın kişiliğini birleştirerek şimdiki işinin temellerini atmış.

ÖNCE EVİNDE BAŞLADI
O günlerde bir yer açma olanağı bulunmayan Elif Edes, evinde bazı organizasyonları üstlenmiş. Doğum günü, özel davetler, küçük kokteyl organizasyonlarını evinin mutfağına girerek hazırlayan Elif Edes, o dönemde evini işyeri gibi kullanmış.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır