kapat

10.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Şerefinize Server Hocam'
TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı'nın bu yılki onur yazarı olarak 18 yıl aradan sonra Türkiye'ye gelen Prof. Dr. Server Tanilli, onuruna düzenlenen akşam yemeğinde dostlarıyla kadeh kaldırarak hasret giderdi.

Günlerini fuarda kitap imzalayıp, söyleşilere katılarak geçiren Server Tanilli önceki akşam katıldığı yemekte kadehini kaldırarak, "dostlarımın katıldığı bu yemekle hasretimi biraz olsun giderdim" dedi.

Pera Palas otelindeki yemekte tüm konuklarla tek tek ilgilenen ve masalarına giderek onlarla sohbet eden Tanilli, "Türkiye'ye gelmeme vesile olan TÜYAP, eski dostlarımla bir arada yemek yememizi de organize etti. Onlara müteşekkirim. Uzun yıllar sonra eski dostlarımla bir arada olmak ve kadeh kaldırmak beni çok duygulandırdı" dedi.

Aralarında TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal, İlhan Selçuk, Turhan-Ruhan Selçuk, Doğan Hızlan, Nail Güreli, Oktay Akbal, Adalet Ağaoğlu, İnci Asena, Rutkay Aziz, Vedat Türkali ve Turgay Fişekçi'nin de bulunduğu yemeğe 250 davetli katıldı.

Gecenin MÖNÜSÜ
Mezeler: Beyazpeynir, alabalık füme, İtalyan salatası, dolma, kekikli piliç, dana jambon, somon füme, fava ve kaşarpeyniri..

Ara sIcaklar: Köfte, çin böreği, fıstıklı krep ve sosis...

Ana yemek: Mantarlı fillet mignon, bademli pilav, sebze ve mevsim salatası

TatlIlar: Likörlü meyve salatası, serpme hamur tatlıları


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır