kapat

16.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
AHMET VARDAR(avardar@sabah.com.tr )


SAYHA Holding, parayı öde...

Zaman zaman televizyonlarda, gazetelerde reklamlarınızı görüyorum. Ezcümle Türkiye'nin yüz akı olduğunuzdan bahsediyorsunuz. Ama Mehmet Emin Çimen isimli vatandaşın 1 yıl önce size yatırdığı 34 bin Mark'ı hâlâ ödemediniz. Adam size parayı yatırırken, "İstediğim zaman alabilir miyim" demişti. Siz de ona, "Tabii, tabii... İstediğin zaman alabilirsin..." demiştiniz.

Mehmet Emin bey 29.5.1999 tarihinde size yazılı olarak müracaat etti. Önceleri kendisiyle görüşen Yönetim Kurulu üyeniz Süleyman Karaman nedense sonraları ortadan kayboldu. Telefona çıkan diğer beyler ise, eften, püften cevaplar veriyorlar. Şimdi adamcağız ne yapsın?... Faiz haramdır diye tuttu parasını size yatırdı. Yani inancına göre hareket etti. Sizin bunu istismar etmeniz mi lazım?... Hatırlayacaksınız, 1 ay evvel de bizzat ben sizi arayıp, "Mehmet Emin beyin parasını neden ödemiyorsunuz?..." diye sormuştum. Verilen cevap, "Ufak bir pürüz oldu, aman Ahmet bey yazma. O arkadaşın parasını derhal ödeyeceğiz" olmuştu.

Şeytan bu ya, geçen gün yine aklıma girdi, şu Mehmet Emin beyi arayayım dedim. Adamcağız "Hâlâ 34 bin Mark'ımı ödemediler Ahmet bey..." dedi. Görüyorsunuz ya, nasıl takipçiyim. Unuttuğumu zannediyorsanız, çok aldanırsınız. Hadi hemen harekete geçin, müşterinizin parasını ödeyin.

Kars Valisi, senden içme suyu istiyorlar...
Kars'ın Kağızman ilçesinde bir köy var. Adına Kaldırım Köyü derler. Öncelikle o köylülere bir teşekkür borçluyum ve kendilerini tebrik ediyorum. Çünkü önce beni bulmaları, akıl etmeleri, ondan sonra da dertlerini bana çok açık ve seçik anlatabilmiş olmalarından dolayı tekrar tekrar kutluyorum. Onun için onların içme suyu meselesini Sayın Kars Valisi'ne havale ediyorum.

Vali bey, bu köy Kaldırım, Yukarı Kaldırım, Aktaş ve Bulanık olmak üzere 4 mezradan oluşan, toprağı bol, yeşil kayısılı bahçeleriyle yörenin en güzel köylerindendir. Ama bu kadar güzel bir köyün içme suyu maalesef yok. Onların bu ihtiyaçlarını temin ederseniz, hem beni, hem de köylüleri memnun edeceksiniz.

Aslan Çimento, laf anlamıyor musunuz?...
Son zamanlarda ülkemizin insanları da bir tuhaf oldu. Vurdumduymazlık almış başını gidiyor. Hadi bir kişi suç işliyor, uyarıyorsun, yine suç işlemeye devam ediyor, peki bu ülkenin icra organları da mı yok?...

Aslan Çimento'cular, hadi siz laf anlamıyorsunuz. Etrafınızdaki halkı dinamit atmaya devam ederek, korkutuyor ve tedirgin ediyorsunuz. Pekiyi paranın gücüne güvenerek bunu yapıyorsunuz. Ama bir gün halk toplanıp oraya gelerek o dinamitleri burnunuza sokarsa o zaman ne yapacaksınız?... Bu işe bir çare bulun. Milleti rahatsız etmeye hakkınız yok. Devam ederseniz, sizi Gebze Kaymakamı'na şikayet ederim.

Yazarlar sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır