kapat

16.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
TRANSFERLER

* Pınar Süt'e yeni genel müdür
Pınar Süt'e 13 yıldır hizmet eden ve Pınar kültürüyle yetişen Ahmet Uysal, Pınar Süt Genel Müdürlüğü'ne atandı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisiliği'ni bitiren Uysal, 1987 yılında Yaşar Holding'e katıldı. Pınar Süt'te Vardiya Mühendisi olarak işe başlayan Uysal, sırasıyla İmalat Şefi, İmalat Müdürü ve Proje Müdürü görevlerinde bulundu. Daha sonra 4 yıl, Pınar Süt'ün Eskişehir Fabrika Müdürlüğü görevini yürüttü.

* Bayındırbank'ta görev değişimi
Bayındırbank'ta hazine ve sermaye piyasaları genel müdür yardımcılığına Gökhan Günay, İnsan Kaynakları ve İnşaat Emlak Genel Müdür Yardımcılığı'na da Ahmet Neşe Okakın atandı. Günay, TSKB, Esbank, Pamukbank ve Sümerbank'da menkul kıymet müdürlükleri ile genel müdür yarndımcılığı görevlerinde, Okakın da Cıtıbank,Tekstilbank, İktisat Bankası, Dışbank ve Sümerbank'ta genel müdür yardımcılığı görevlerinde bulundular.

* Bayındır Menkul'de Taner San dönemi
Bayındır Menkul Değerler'de Genel Müdürlük görevini vekaleten yürüten Taner San, artık bu görevi asaleten yürütmeye başladı. Ayrıca Uluslararası Sermaye Piyasaları'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Tan Egeli, Araştırma Bölümü'nün de sorumluluğunu yürütecek. Daha önce Yurtiçi Birim Müdür olan Tunç Yalav, aynı bölümden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına, Mali İşler ve Operasyon Birim Müdürü görevini yürüten Işık Akıncı aynı bölümden sorumlu genel müdür yardımcılığına atandı.

* Fornet'e yeni kurumsal yetkili
1996'dan bu yana, Internet erişim teknolojileri, Web tasarımı, Welb hosting, Internette güvenlik, VPN ve elektronik ticaret konularında kurumlara çözümler sunan Fornet ekibine Birgül Fazlı katıldı. Fazlı, Fornet'te Kurumsal Yetkili olarak görev yapacak. Daha önce Verisoft Bilgi İşlem, Doruk İletişim ve Vestel Bilişim'de sektör deneyimi kazanan Fazlı, bundan sonra birikimini Fornet için kullanacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır