kapat

16.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bu fani dünyaya bir çocuk yeter!
Hülya Avşar, Reyting Hamdi ve eşinin ikinci çocuk ile ilgili sorusunu böyle cevapladı

Zehra'dan sonra bir çocuk sahibi daha olmak istediğini her fırsatta dile getiren Hülya Avşar'ın düşünceleri depremle birlikte değişti. Avşar, artık ikinci bir çocuk istemediğini söyledi. Marmara'da yaşanan deprem faciası sonrası herkes hayatıyla ilgili yeni planlar yapmaya başladı. Hülya Avşar da bu yaşanan afetten sonra hayatı bir kez daha sorguladığını ve ikinci kez anne olmaktan vazgeçtiğini belirtti. "Depremden sonra bazı düşüncelerim çok değişti. O yüzden çok istediğim ikinci çocuğu doğurmaktan vazgeçtim' diyen sanatçı, tüm enerjisini Zehra'yı iyi bir insan olarak yetiştirmeye adayacağını anlattı.

FEDAKåR HÜLYA
Hülya Avşar bu açıklamaları kendi şov programına konuk olarak katılan Hamdi Alkan ile Canan Hoşgör'ün sorusu üzerine yaptı. Programının son bölümünde konuklarının kendisine soru sormasını isteyen Avşar, Canan Hoşgör'ün "Bir kez daha anne olmak istiyor musunuz?" sorusuna bu yanıtı verdikten sonra bu kez Hamdi Alkan'ın can alıcı sorusu ile karşılaştı. Alkan, Hülya Avşar'a "Eşinizin sizi aldattığı yazıldı. Siz hiç boşanmayı düşünmediniz mi?" diye sordu. Avşar, "Gerçekten boşanmayı düşündüm. Ama bunu yaparak başkalarının ekmeğine yağ sürecektim. O yüzden vazgeçtim. Her kadın gibi fedakârlık ettim" diyerek yanıt verdi.

REYTİNG HAMDİ MUTLU
Bu arada Ebru Şallı ile yaşadığı aşktan dolayı eşinden boşanmak zorunda kalan Hamdi Alkan, artık her şeyin değiştiğini, eşine tekrar âşık olduğunu söyledi. 123 kilodan 106 kiloya düştüğünü belirten Hamdi Alkan, "Eşim fıstık gibi. Onun yanına yakışmam lazım. Kendime bu anlamda iyi bakmam lazım" diyor. Kızı ve eşi ile çok mutlu olduğunu belirten Hamdi Alkan, "Şimdi yüzyılın aldatması bitti, yüzyılın aşkını yaşıyoruz. Çok mutluyuz. Allah bozmasın. Biz kendi aramızda bütün sorunları hallettik" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır