kapat

07.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ay-Yıldız karaborsa
Sabah yaptıkları gezide Avusturyalılar'dan büyük ilgi gören milli takımda moraller yerinde. 40 marklık biletler karaborsada 200 marka satılıyor

Milli Takım, 9 Ekim'deki Almanya maçının hazırlıklarını Avusturya'nın Kössen kasabasında sürdürüyor. 21.00'deki idman, hava soğuk olduğu için 18.30'da yapılırken, futbolcuların hırsı teknik direktör Denizli'yi memnun etti. Futbolcular, sabah Kössen'i dolaşırken, Avusturyalılar'dan büyük ilgi gördü. Bazı Avusturyalılar, "Almanya'yı yenen Türk Milli Takımı'nı izlemek istiyoruz" diyerek bilet peşine düştü. Ama 40 marklık biletlerin karaborsada 200 marka alıcı bulduğunu öğrenince vazgeçtiler. Nurettin Yıldız ve Rıza Çalımbay, bilgi toplamaya gittikleri Almanya idmanında ayak tenisi oynanınca amaçlarına ulaşamadı.

Blatter'den anlamlı mesaj
Belçika'da FIFA ve UEFA'nın sağlık komitelerinin ortak toplantılarına başkanlık eden FIFA Başkanı Blatter, Almanya-Türkiye maçının iki takım için de zorlu geçeceğini bildirerek, "Türkiye'nin Almanya karşısında en az evsahibi ekip kadar galibiyet şansı var" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır