kapat

07.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Almanyada bizden iyi
"Almanya, Bursa'daki yenilgiden sonra yükselişe geçti. Golü bulamazlarsa, her an endişeye kapılacaklar. Son dakikalara doğru, Oktay'ı oyuna sokup risk alabiliriz."

Milli Takım idmana çıkıyor. Denizli'ye "Hocam!" diyorum. "Öğleden sonra bir görüşelim mi?" "Neden olmasın?" diyor ve ekliyor: "Sevgili Erman, yazının başlığını şimdiden söyleyeyim... Şifo Mehmet Jet-Pa'ya gitse bile Milli Takım'a alınmayacak." Öğleden sonra buluştuğumuzda da her şeyi konuşuyoruz Denizli ile. İşte Milli Takım'ın hocasının görüşleri:

ALMANYA DAHA İYİ
Biz Almanya'dan kuvvetliyiz demiyorum. Almanya bizden iyi. Bursa'da kazandığımız maçtan sonra Almanya'nın çizgisinde yükselme var. Ama biz de teslim olmayacağız. Ribbeck, 'Kazanırız.. Biz mükemmel top oynuyoruz' diyor. Ama kafasında 'Ya kaybedersek' sorusu olduğu anlaşılıyor. İşte ben de bundan faydalanacağım.

İLK 30 DAKİKA ÖNEMLİ
İlk 30 dakika çok kontrollu oynayacağız. Özellikle ilk 10 dakika... İlk yarım saatte golü bulamazlarsa, düşünme sırası onlara gelecek. Duruma göre riskleri göze alacağım. Özellikle sonlara doğru.

OKTAY İLE BAŞLAMAM
Almanya ile korakor oynarsam ne olur? Ülke futbolunun durumunu da göz önüne almak lazım. Oktay ile oyuna başlamayı hiç düşünmüyorum. Oyunun pozisyonuna göre belki de hiç takıma giremeyebilir. Ama kafamdakiler uygulanır, pozisyonlar da denk gelirse, son 15-20 dakikada sahaya sürebilirim. Şu anda, o da bu işi kaldırabilecek durumda...

OKTAY'I KAZANALIM
Oktay'ı kazanmak istiyorum. Onunla Beşiktaş'ta sorun yaşarken defalarca konuştum. 'İdmanlara çık. Kulübün çağırıyorsa git!' dedim. Ama o hata yaptı. Rıdvan'la da konuştum. 'Oktay sistemine uyar. Al onu! Yazık olmasın çocuğa' dedim. 'Ben de istiyorum, ağabey' dedi. Ama olmadı.

BEN AMATÖR MÜYÜM?
F.Bahçe teknik direktörlüğü için bir tek cümle sarf etmedim. Ben profesyonelim sözünü 10 yıldır söylüyorum. Yoksa insanlar beni amatör mü zannediyorlar? Şimdi, sadece Almanya maçını düşünüyorum..

VIDI VIDI YOK
Bu takım, Milli Takım arkadaş... Baraja kalırsak, gerekirse bir-iki hafta maçlar oynanmaz. Kimse vıdı vıdı yapmasın.

ÖZE DÖNMELİYİZ
Finalleri garantileyenler Norveç ve Çek Cumhuriyeti. İkisi de futbolcu ihraç eden ülke. Bizde kısa vadede başarılı olmak isteyen yöneticiler saçma sapan işler yapıyor. Öze dönmezsen işin kötü...


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır