kapat

07.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Aydın'ın saç teli İngiltere'ye gitti
UYUŞTURUCU kullanmaktan gözaltına alınan şarkıcı Aydın'ı (Muharrem Aydın Uğurlular) serbest bırakan DGM, hakkında düzenlenen suç dosyasını da 'görevsizlik kararı' vererek İstanbul Cumhuriyet Başsvacılığı'na havale etti.

SANATÇI hakkındaki soruşturmayı devralan İstanbul Cumhuriyet Savcısı Emin Ateşağaoğlu da, şarkıcıdan alınan saç teli örneklerinin uyuşturucu kullanıp kullanmadığının belirlenmesi için İngiltere'deki bir laboratuvara gönderildiğini bildirdi.

SAVCI Ateşağaoğlu, İngiltere'den gelecek olan sonuca göre, Aydın hakkında bir karar verileceğini söyledi. Eğer, uyuşturucu kullandığı "saç teli analizi" sonucunda belirlenirse Aydın hakkında dava açılacak.

Türkan HİÇYILMAZ (SHA)

Neco kovuldu
NECO, yönetim kuruluna ters düşen davranışları yüzünden POPSAV başkanlığından kovuldu. Göreve Selçuk Alagöz getirildi. POPSAV Yönetim Kurulu oybirliğiyle aldığı kararla, Ajda Pekkan'ı rencide edip Ciguli'yi göklere çıkarması, depremzedeler için gerçekleşen konserde mali konularla ilgilenmesi gibi sebeplerden Neco'yu görevinden uzaklaştırdı.

YAPILAN açıklamaya göre, Neco'nun koltuğunu kaybetmesinin asıl nedeni, POPSAV'ın kararına rağmen, konserden elde edilen geliri teslim alıp kimsenin haberi olmadan Ankara'da Kültür Bakanı İstemihan Talay'a teslim etmesi. POPSAV, konserin sadece danışmanlık görevini üslenmiş, maddi boyutuyla ilgilenilmemesi konusunda prensip kararı almıştı.

JAZZ'a buyrun
GENÇ jazz ustası Kerem Görsev, Nişantaşı AFM'nin içinde kendi adını verdiği barda jazz günlerini başlatıyor. Tüm üniversite öğrencilerine yüzde elli indirimin sağlanacağı Jazz Bar'da çarşamba günleri bayanlardan ücret alınmayacak.

Gülşen YÜKSEL

Almanya galasında
TÜRKİYE'DE yaz başında hasılat rekorları kıran, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Meltem Cumbul ve Rafet El Roman"ın başrolü oynadığı 'Propaganda' isimli film, şimdi de Almanya'da 24 şehirde 33 kopya ile gösterime giriyor.

SİNAN Çetin'in yönetmenliğini yaptığı film, 1 milyon 215 bin izleyici ile ülkemizde tüm zamanların en çok izlenen dördüncü filmi oldu. Propaganda, Eşkıya'dan sonra Almanya'da gösterilecek olan ikinci Türk filmi.

14 EKİM'DE vizyona girecek olan filmin galası 12 Ekim'de Berlin'de "Kino International'da yapılacak. Galaya filmin başrol oyuncularının yanısıra yönetmen Sinan Çetin de katılacak.

Sinan ÖZEDİNCİK


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır