kapat

03.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kartal 6 istiyor
Asbaşkan Fahrettin Curoğlu, "Avrupa'da olduğu gibi yabancı sayısındaki kısıtlama kalkmalı. Futbol Federasyonu'na altıncı, hatta yedinci yabancı isteğimizi ileteceğiz" şeklinde konuştu

Yabancı forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta yöneticiler, 6. yabancı için federasyona başvurmaya hazırlanıyor. Yeni bir yabancı alınırsa 5 yabancıdan birini göndermek zorunda kalacak olan Kartal, bunun yerine 6 yabancı oynatmayı planlıyor.

Asbaşkan Fahrettin Curoğlu, "Beşiktaş ve diğer kulüplerimizin menfaatleri gereği şu anda 5 olan yabancı futbolcu transferi hakkınnın 6 ya da 7'ye çıkartılması gerekmektedir. Bu konuyu yönetim kuruluna getireceğiz. Sözlü ya da yazılı olarak da Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a ileteceğiz. Tabii burada federasyonun yaklaşımı da önemli" diye konuştu. Yönetici Affan Keçeci de ligdeki yabancı sayısının en az 6 veya 7 olması gerektiğini söyledi.

Üst üste sakatlıklar
Beşiktaş'ta dün önce Mehmet arka adalesinden, ardından çift kale maçta Yasin dizinden sakatlandı. İki futbolcunun da durumlarının ciddi olmadığı belirtildi. Daha sonra Schaefer'le Hengen çarpıştılar. Schaefer elmacık kemiğine aldığı darbe ile idmanı bıraktı. Dizinden sakatlanan Hengen ise antrenmana devam etti.

KAVGAYI SEVMEM
Beşiktaş'ın hırçın futbolcusu Yasin, "Ben geçimsiz bir insan değilim. Kavga etmeyi de sevmem. İdmanlarda ve maçlarda agresif oluyorum. Ama herşey sahada kalır. Ali Eren'le de, Schaefer'le de can ciğeriz" diye konuştu.

KALE SAĞLAM
Beşiktaş'ın üç kalecisi Fevzi, Shorunmu ve Hakan, hem büyük bir dostluk hem de rekabet yaşıyorlar.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır