kapat

03.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Afrikalılar'a gözaltı
Son maçlarda çok kötü oynayan Johnson ve Moshoeu ile sakatlıktan kurtulamayan Oulare ve Preko için menajerlerine son uyarılar yapıldı

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak son haftalarda beklenen performansı gösteremeyen Johnson, Oulare, Preko ve Moshoeu'nun dikkati çekildi.

G.Antep ve MTK maçlarında çok kötü oynayan Moshoeu ve Johnson'un bu performansları yöneticileri çileden çıkarttı. MTK maçı öncesi başkan Yıldırım'ın Rıdvan Dilmen'i Afrikalılar için uyardığı öğrenildi. Rıdvan'ın da Preko, Johnson ve Oulare'nin menajeri Ceylan Çalışkan'la bu konuyu konuştuğu ve yabancıları şikayet ettiği belirtildi. Preko ve Oulare'nin çok sık sakatlanmaları ve bir türlü hazır olmamalarının Rıdvan'ın istifasındaki en önemli unsurlardan biri olduğu iddia edildi.

Murat Yakın cezaya kızdı
MTK hüsranı sonrası 60 milyar lira cezaya çarptırılan ve pasoportu alınan Murat Yakın, "Böyle bir ceza görmedim. Bu insan haklarına aykırı" diye konuştu. Murat, "Takıma ihanet etmedim. Depremden sonra herkes sevdiklerinin yanında olmak istedi. Ben de izinli günlerimde İsviçre'ye gittim. Astronomik bir cezaya çarptrıldım. Ama bunu hak etmedim." dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır