kapat

03.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Favori Gullit
Son olarak Newcastle United'ı çalıştıran Ruud Gullit ikna olmazsa Scala veya Hoddle'a teklif götürülecek. Tek yerli aday ise Denizli

Fenerbahçe, perşembe günkü MTK maçı sonrası yaşadığı şoku atlatma çabası içinde. Sarı-lacivertli yönetim, istifa eden Rıdvan Dilmen'in yerine yeni bir teknik direktör bulmak için kolları sıvadı.

Kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre, Hollandalı Ruud Gullit'in en kuvvetli aday olduğu öğrenildi. Çok parlak bir futbolculuk dönemi geçirdikten sonra Chelsea ve Newcastle da menajerlik yapan Gullit'in de Fenerbahçe'ye sıcak baktığı belirtildi. Necdet Ersoy ve Hulusi Belgü'nün temasa geçtiği Gullit'le pazartesi günü bir görüşme yapılabileceği de belirtildi.

Fenerbahçe, Gullit'le anlaşamama durumunda İtalyan Scala veya İngiliz Hoddle'a teklif götürecek. Pazartesi günü toplanacak olan yönetim kurulunda bu üç teknik adamın yanı sıra Antiç, Parreira ve Susiç'in isimleri de gündeme gelecek. Tazminat nedeniyle kulübü FIFA'ya şikayet eden Löw'ün geri dönme olasılığı ise oldukça zayıf.

Öte yandan 9 Ekim'deki milli maç sonrası Fenerbahçe'yi çalıştırabileceğini, sarı-lacivertli yöneticilere ileten Mustafa Denizli ise tek yerli aday konumunda.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır