kapat

03.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Blok ve hırs


Sezon başı olmasına karşın, Arçelik ile Ziraat Bankası arasındaki maçtaki kaliteli ve temposu yüksek oyun iyi bir sezon geçireceğimizin müjdecisi oldu.

Sezona şampiyonluk parolası ile giren Arçelik, ilk setten sonra oyun disiplininden koptu. Ziraat Bankası ise çok iyi servis atarak Arçelik defansını sürekli rahatsız etti.

Arçelik, Ziraat önünde yabancı tercihini orta oyuncusu Maric'ten yana kullandı. Ancak Stepanov'un yokluğunda gençler Orhan ve Volkan 4 numaradan hücumlarda çok aksadı. Deneyimli pasör İvanov ise, uzun Ziraat bloklarını geçmek için hiç çaba harcamadı.

Alkışlar Hüseyin'e
Ziraat Bankası'nın genç pasörü ve Milli Takım'ın da yakın gelecekteki pasörü adayı Hüseyin ilk setten sonra maçın stresini üzerinden atarak tecrübeli rakibinden çok daha akıllı oynattı takımını.

Ziraat Bankası'nın yeni yabancısı Jeltovkha çok yerinde bir tercih. Blokta ve defansta çok etkili. Hırsıyla da takımı ateşliyor. Ziraat Bankası'nın hücum yükünü yüklenen başarılı smaçörü Bedulin ise galibiyette büyük rol oynadı.

Sezonun ilk büyük maçında oyunun tansiyonu da çok yüksekti. Gerilim, iki takımı da zaman zaman iyi ve kötü yönde etkiledi.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır