kapat

03.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

İÜ İktisat'ın yeni dekanı Toker Dereli
İSTANBUL Üniversitesi'ndeki istifa krizi sırasında Prof. Dr. Münur Kutluata'nın istifası ile boşalan, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Dekanlığına, YÖK tarafından Prof. Dr. Toker Dereli atandı. İktisat Fakültesi'nin, Çalışma Ekonomisi bölümünde öğretim üyeliği yapan Dereli, son üç yıldır, üniversitenin yönetim kurulu üyeliğini de yürütüyordu. Dereli, aynı zamanda İLO Uygulama Komitesi'nde, devleti temsil ediyor.

Pınar Süt'e pratik kutu
Pınar SÜT, Anadolu'nun üstün nitelikli sütlerinden, modern tesislerde ve sağlıklı koşullarda ürettiği Uzun Ömürlü Taze Sütü'nü Türkiye'de ilk defa güvenli ve pratik kapaklı kutuda sunuyor. Pınar Süt, pratik kapağı sayesinde dökülmeden kolayca kullanılıp, buzdolabında saklanabiliniyor. Pınar Süt, aynı zamanda hiçbir koruyucu madde içermiyor. Firma yetkilileri sütün, yeni kutusunda daha da kullanışlı olacağını söylüyor.

Bank Ekspres
Kodak ile işbirliği yaparak iş akışları ile ilgili tüm bilgi ve belgeleri elektronik ortama taşıyarak işlemlere hız verdi. Kısaca BEDİA adı verilen "Bank Ekspres Bireysel Bankacılık İş Akış Sistemleri ve Döküman Arşivi" programında, müşterinin başvurusuyla ilgili gerekli belgeler ve müşteriye ait bilgiler elektronik ortamda banka içinde dolaşıma çıkıyor. Ve böylece müşteri istekleri hemen cevaplandırılıyor.

Kapital'den kişiye özel internet
Bank Kapital internet şubesini repo ve Kapital e-posta servisi ile güçlendirdi. Kapital e-posta servisi talep edilen hizmetlerin belirlenen zaman aralıklarında müaşterilerin e-mail adresine otomatik gönderilmesini sağlıyor. Bu
hizmetler arasında hesap bilgileri,
hesap hareketleri, repo oranları, kur bilgileri, kredi kartı ekstresi ve son ödeme tarihi yer alıyor. Banka ayrıca müşterilerin istekleri doğrultusunda kişiye özel interaktif sayfalarla da farklı uygulama sunuyor.

Altın yüzde 13 getiriyle yine lider
Altının getirisi son günlerde yurtdışı piyasalardaki gözalıcı yükselişiyle yatırım araçlarını geride bıraktı. Bir haftada yüzde 13 oranında değer kazanan Cumhuriyet Altını'nın Eylül ayı boyunca getirisi yüzde 25'e ulaştı. Altını, aylık mevduat ve repo yüzde 1'in biraz üzerindeki getirileriyle izledi. Beklentisini yitiren borsa geçen hafta yüzde 3.5 oranında değer kaybetti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır