kapat

21.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Artık kriz yok
Cansun, "Eylül ayındaki ödemeler yapılınca kasamızda 200 bin dolar olacak. Buna maç hasılatları eklenince hiçbir şekilde para sıkıntımız kalmayacak" dedi

G.Saray Asbaşkanı Mehmet Cansun, "Eylül ayında ödeme sıkıntısı yaşayacaklar" şeklindeki haberlere tepki gösterdi. Cansun, "Şampiyonlar Ligi'ne adım atmak üzere iken çıkan bu haberler sadece senaryo. Artık sıkıntılı dönem bitti. Bundan sonra para krizi olmayacak" garantisini verdi.

Cansun, "Eylül'de hiçbir ödemede gecikme olmayacak. Bankada hazır 1,5 milyon dolarımız var. Şampiyonlar Ligi'ne kaldığımız anda ilk etapda UEFA'dan 1,5 milyon dolar para gelecek. Bizim eylül ayında ödememiz gereken para ise sadece 2 milyon 800 bin dolar. Yani kasamızda 200 bin dolar fazla para olacak. Ayrıca bu dönemde oynayacağımız lig ve Şampiyonlar Ligi maçlarından elde edeceğimiz gelirlerimiz kasamıza artı gelir olarak girecek" dedi.

UEFA'dan erteleme önerisi
Bu arada başkan Faruk Süren bundan sonra oynanacak ilk iki haftanın bütün maç hasılatlarını depremzedelere bağışlama önerisinde bulundu. Teknik direktör Fatih Terim ise ligde oynayacakları 3. ve 6. hafta maç hasılatlarının tamamını depremzedelere bağışlayacaklarını ifade ederek, "Maç biletlerine de 1'er milyon lira yardım için teberru uygulanacak. Yurtdışından şu ana kadar Herta Berlin ve Köln'den maç teklifi geldi. Daum da beni aradı ve yardım için maç teklifinde bulundu. Programımız uygun olursa böyle bir maç oynayacağız" diye konuştu. G.Saray, UEFA'nın "İsterseniz Rapid Wien maçını erteleyelim" teklifini kabul etmedi. Terim, "Maçı zamanında oynamak istiyoruz" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır