kapat

21.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün uzak ülkelerle bağlantılarınızdan hoş ve kârlı haberler almak keyfinizi yerine getirebilir. Ticari ilişkilerinizden ve spekülatif konularından kazançlı çıkmanız mümkün. Maddi konularda refah günler sizi bekliyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) İşinizle ilgili değişimler yaşayabilirsiniz. Olayları olumlu yönden ele alarak değiştirebilme yeteneğinizi kullanın. Akşam üstünden itibaren grup çalışmaları ve organizasyonlarla ilgili çalışmalar gündeme gelebilir.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Ortak işlerinizde ve grup çalışmalarınızda hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Akşamüstünden itibaren Yay burcuna geçen Ay, bilinçaltı huzursuzluklarınızı artırabilir. Bunun için olumlu şeyler düşünmeye çalışın.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Yaratıcı düşüncelerinizle dikkat çekebilir, bazı yasal sorunlarınıza çare bulabilirsiniz. Akşamüstünden itibaren burcunuza geçecek olan Ay, kendinizi gösterme ve sosyal ortamlarda dikkat çekme eğiliminizi güçlendirecek.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kendinizi gösterme eğiliminiz oldukça yüksek ve çekiciliğinizle dikkat çekiyorsunuz. ekâlar bunu kullanabilirler. Akşamüstü Ay'ın Yay burcuna geçmesiyle birlikte enerjinizi maddi konulara yönlendirebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Çok kazanma ama çabuk tüketebilme eğilimine sahipsiniz. Akşamüstünden itibaren kısa yolculuklar gündeme gelerek sizi aktiviteye zorlayabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Arkadaşlarınızla yakın çevrenize kısa ve eğlenceli geziler düzenleyebilirsiniz. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayacaktır. Akşamüstünden itibaren evinizde rahat etme isteğiniz ağır basabilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Evinizde yapmanız gereken işlerle uğraşabilir, ailenizle uzun zamandır ihmal ettiğiniz konular üzerine eğilebilirsiniz. Akşamüstünden itibaren Yay burcuna geçecek olan Ay'dan aşk konusunda hoş etkiler alabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Güzellik ve bakım konularına ağırlık vererek kendiniz için bol bol alışveriş yapabileceğiniz bir gün. Sevdiklerinizden size eşlik etmelerini isteyebilir, birlikte eğlenceli faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Etmeseler de tadını çıkarın.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Kendinizi oldukça aktif ve enerjik hissetmenize rağmen, havalara karşı hassasiyet gösterebilirsiniz. Enerjinizi hafif sporlara yönlendirmelisiniz. Akşamüstünden itibaren ilişkilerinizde yenilikler bekleyebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Cinsellik konusunda kendinizi aktif hissedebileceğiniz bir gün. Bunu, sevdiğiniz kişiye yönlendirebilirsiniz. Bugün akrabalarınızla maddi konularda görüş alışverişinde bulunabilir, birlikte yatırım yapma planları kurabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Dış ülkelerle olan iletişiminizin güçleneceği ve ticari girişimlerinizden sonuç alabileceğiniz bir gün. Akşamüstü Yay burcuna geçecek olan Ay, kültürel faaliyetleri ve seyahat fırsatlarını gündeme getirebilir.