kapat

21.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Trabzon'da kalamazdım
Fenerbahçe'ye geldiği günden beri çeşitli eleştiriler alan Ogün Temizkanoğlu içini SABAH'a döktü.

Sarı-lacivertli takımda çok huzurlu olduğunu dile getiren milli futbolcu, "O cenazede yaşadığım saldırıdan sonra Trabzon'dan ayrılmak zorundaydım. Eğer kalsaydım sonum Ünal gibi olurdu. Trabzon'u satmadım. Trabzon'dan bilerek koparıldım. Ayrılmam için çok baskı yapıldı. Eğer satsaydım Ali Şen şimdikinin iki katı para teklif ettiğinde İstanbul'a gelirdim" dedi.

Takımın kondisyonunun yetersizliği konusunda yapılan eleştirilerin de yersiz olduğunu söyleyen Ogün, "Takımların gerçek güçlerinin ortaya çıkması için en az 5 hafta gerekli. Biz ligin 4 veya 5'inci haftasında mükemmel bir form yakalarız. Abdullah, Sergen, Alpay, Moshoeu gibi süper yıldızlarla donanmış bir takımın başarısız olma şansı yok" şeklinde konuştu.

Rıdvan hoca büyük şans
Teknik direktör Rıdvan Dilmen kendileri için büyük şans olduğunu da belirten milli futbolcu, "Biz futbolcular olarak sonuna kadar Rıdvan hocamıza destek olacağız. Camia da ona destek verirse kimse bizi tutamaz. Karşı karşıya da oynadığım için onu çok iyi tanıyorum. İnanılmaz bir futbol zekası var. Fener medyası da dahil olmak üzere herkesin böyle bir insana sahip çıkması lazım. Yoksa Fenerbahçe kendi içinden teknik direktör çıkaramaz" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır