kapat

11.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Erkeklerimizin profili


Valla ben dış görünüş ile ilgilenmiyorum. Varsın esmer olsunlar, bıyıklı veya göbekli ya da kısa boylu.

Önemli olan dış güzellikleri değil, içleri. Değil mi ki, kadın-erkek eşitliğine inanmıyorlar, dünyanın en yakışıklı erkeği olsalar kimin umurunda. Benim giyimime karışacak, yok 'kolsuz gezmeyeceksin, başörtüsüz çıkmayacaksın, pantolon giymeyeceksin, kısa etekle dolaşmayacaksın, makyaj yapmayacaksın' diyecek, ben de dinleyeceğim...

Bence kadınlar şımartıyor erkekleri. Duygusallar ya, sevdikleri erkek giyimlerine karışınca içleri bir tuhaf oluyor "aman diyorlar, bu adam aşık bana!", kıskanıldıklarını sanıyorlar.

Tabii işin aslının öyle olmadığını iş işten geçince anlıyorlar. Anlıyorlar anlamasına da işin vahim tarafı, anladıktan sonra da kabullenmeleri ve ses çıkarmamaları. Ne çare ki kadınlar kendi elleriyle bir gardiyan yaratıp, kendilerini de gönüllü olarak demir parmaklıklar arasına kapatıyorlar. Herkes memnunsa "sana ne?" diyorsunuz değil mi? İşte sorun da burada ya. Memnunlar mı dersiniz?

Sizler memnun musunuz? Erkeğinizin sizin giyiminize karışmasına? Karışmak demeyelim, aynı evde yaşayan iki insan tabii ki karışır birbirlerinin giyimine, fikir verir, yol gösterir, burada sözünü ettiğimiz kısıtlamak, yasaklamak. Demek istediğim eşiniz, nişanlınız, sevgiliniz size kendine göre kısıtlamalar koyuyor mu? Ve sizler bu kısıtlamalara karşı ne tepki gösteriyorsunuz?

Kısacası benim takıldığım fiziksel özellikler değil, kadına, hayata bakış. İşte erkeklerimiz için aynaya bakma zamanı. İstatistiklerle Türk erkeğinin profili şöyle. Bakın bakalım, kendinizi beğenecek misiniz?

Fiziksel özellikler: Esmer, kara kaşlı, kara gözlü, bıyıklı, kısa boylu, tıknaz ve göbekli.

Dış görünüş: Giyimine düşkün olduğu söylenemez. İyi giyindiği de. Pantolonlarının beli düşüktür, gömlekleri ütüsüzdür, ayakkabı ve çorap seçiminde uyumsuzdur.

Karakter özellikleri: Cinselliğe çok düşkündür ama bu cinselliği çok iyi bildiği anlamına gelmez. Kıskançtır, kadını sahiplenmeye çalışır. Kadın-erkek eşitliğine inanmaz. Kendini geliştirmeye önem vermez. Futbola aşırı meraklıdır. Bir de otomobile... Silahı da unutmamak gerek. Espri yeteneğinden uzaktır. Dar görüşlüdür. Küfürbazdır. Sigara ve içki içer. Merhametli ve şefkatlidir. Aile duyguları çok gelişmiştir.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır