kapat

11.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tipik "Türk erkeği" deyince
Akla hemen esmer, bıyıklı, kısa boylu, tıknaz göbekli, göğsü ve bacağı kıllı, kıskanç, cinselliğe, otomobile, futbola ve silaha meraklı erkek geliyor. Anketler öyle diyor.
Nasıl bir bronz ten?
Tatilden dönenlere bir bakın; bronz bir tene mi sahipler yoksa güneş altında kavrulmuşlar mı? Deniz ve güneş hazırlığı yapıyorsanız ve arkadaşlarınız gibi kavrulmak değil de bronzlaşmak istiyorsanız, söylenenleri uygulamanız yeter.
Bu şıklık el yakmıyor!
Kim demiş şık bir kıyafete sahip olmak için bir servet gerekir diye... Son derece cüz'i miktarda bir bütçeyle de, çok şık, çok zarif, çok kullanışlı ve albenili kıyafetlere sahip olabilirsiniz.
Mütevazı demirci!
Kendisini özlettiği müzik dünyasına, "Masum" adlı yeni albümüyle dönen Asya, hem işinde hem, özel yaşamında oldukça titiz biri. Ama asla müthiş hırslara sahip olmamış. Bana bir Alman atasözünü hatırlatıyor: "Herkes kendi mutluluğunun demircisidir..."
Yaratıcı olun!
Belli kalıplara sığdırılmaya çalışan bir cinsel hayattan, verimli sonuç almak imkânsız. Çiftler, hayal güçlerini kullanarak, fantezilerinin yardımıyla daha iyi bir cinsel yaşam yaratabilirler.
Prestijin iki ismi
Porselen, cam ve seramik tutkusunu yaşayan herkesin bildiği Kütahya Porselen, diğeri ise Paşabahçe. Her ikisi de bir klasik olarak yıllardır bizden biri.
Tanık olmak
Kararlıyım. Bugün bu köşede, sizlerle biraz uzağa gitmeye kararlıyım. Anlarını paylaştığım insanları size getirmektense, sizi onlara götürmeye kararlıyım.
FÜGEN ÜNAL ŞEN'İN YAZISI

SEDA KAYA GÜLER
Erkeklerimizin profili

Valla ben dış görünüş ile ilgilenmiyorum. Varsın esmer olsunlar, bıyıklı veya göbekli ya da kısa boylu. Önemli olan dış güzellikleri değil, içleri.
Ayşegül ALDİNÇ
Rehavet

Bugün pazar. Pazar günü bir yazar (!) ne yazar? Seyrek sepelek, gevşek şeyler yazar. *(n.ş.a.) çok sıkı yazar ya ondan. Bugün yazarın (!) da zihni tatilde. Bedenini ise gittiği yerlere öylesine yanında götürüyor.
Abdullah
Pİtukyalar ya da yönetici kadın topluluğu üzerine (1)...

Geçen yazımızda yönetici kadınlar üzerine döktürürken, bunların genelde Akrep ve Aslan burcundan çıktığını da belirtmemiz üzerine Yayın Yönetmenimiz Seda Hanım bize pek bir çatmışlar(!); bakalım bu yazı dizimizden sonra hâlimiz n'olacak...

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır