kapat

11.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Evinizde özel uğraşlarınızla ilgilenmek ve ailenizle başbaşa olmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Aşktaki şansınız ve çekiciliğiniz oldukça güçlü.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve yakın çevrenizle iletişimizde artış gözleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. Evinizde yenilik yapma isteğiniz artarken, ailenizle birçok konuda fikir birliğine varabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Maddi konularda gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gün. Kaynaklarınız konusunda karar vermek ve akılcı yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Burcunuzdaki Ay, girişimci yönünüzü güçlendiriyor ve aşk yaşantınızdaki hareketlilik devam ediyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) İkizler'deki Ay'ın konumu, bilinçaltınızı oldukça duyarlı kılıyor. Bugün kişisel girişimleriniz konusunda cesaretli olabilir fakat harekete geçmede duraksayabilirsiniz. Yalnızca sizi ve ailenizi ilgilendiren konularda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Duygusal bakımdan kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir gün. Yaratıcı düşüncelerinizle oyalanabilir, kendinizi ruhsal yönden geliştirme yoluna gidebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirmek için uygun fırsatlar bulmak kendinizi iyi hissettirecektir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Katılabileceğiniz arkadaş toplantıları ve grup çalışmalarında yeni insanlarla tanışabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve çalıştığınız grup adına konuşmalar yapabilirsiniz. Mesleki konularda ilerleme kaydedeceksiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) İş yaşantınızda oldukça yoğun bir tempoda çalışabileceğiniz bir gün. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Maddi konularda aceleci olmayın ve disiplini elden bırakmayın.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Kendinizi yabancı ortamlarda rahat hissedebileceğiniz ve ufuklarınızı geliştirmek için fırsatlar bulabileceğiniz bir gün. Yeni konular ve kültürlerle yakından ilgilenebilir, eğitim amaçlı yolculuklar planlayabilirsiniz. Yakınlarınızla duygusal iletişiminiz güçleniyor.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Duygusal bakımdan yoğunluk var. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor. Aşk yaşantınızda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yeniliklere açık olacağınız bir gündesiniz. Ortaklaşa çalışmalar ve işbirlikleri gündeminizi oluşturabilir. Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınızı iyi yapıp, çalışacağınız koşullara karar verin.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gündesiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, orijinal düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Aşkta şanslı sinyaller almanız mümkün.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz çalışmalar ve hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Sosyal yaşamınızdaki aktivite sizi mutlu edebelir ve kendinize olan güveninizi arttırabilir. Risk almaya meyilli olacağınız bugün, aceleci olmamanız gerekiyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır