kapat

11.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İNTERNET SEPETİ

* Dünya finans piyasaları ve siz...
Ekonomik kriz, global kriz derken ruhumuz daraldı. Ancak her şeye rağmen dünyadaki ekonomik gelişmelerden haberdarz olmak istiyorsanız, sizi prudential'a davet ediyoruz. Sitede sigortacılık, aracı kurumlar, yatırım bankaları, gayrimenkul gibi finans dünyasının her türlü olanaklarından haberdar olmanızı sağlayacak imkanlar bulunuyor. Hatta yatırımlarınızı planlamanız için ayrı bir de sayfa bulunuyor.

http://www.prudential.com

* Programlar artık eliniz altında
Çağımız bilgisayar çağı. Bilgisayar artık evlerimize kadar girdi. Neredeyse hepimiz kendi çapımızda birer bilgisayar mühendisi olduk. Tabi bu süreçe internetin katkıları da inkar edilemez. Her tür yazılıma erişebilme olanağı artık bir tuşun sihrine kaldı. Download.com her türlü yazılımı bir arada bulabileceğini ender sitelerden biri. İster PC olsun ister Macintosh her türlü program mevcut. Bilgisayarınızı virüsten korumak için anti virus programı ya da screen saverlar elinizin altında.

http://www.download.com

* Hem eğlence, hem de bilgi
Bilgisayarınızın eskidiğini mi düşünüyorsunuz? Hangi programlar yeni çıktı. Bilgisayar dünyasından haberler ya da ulaşmak istediğiniz bir yazılım. zdnet sadece bilgisayar dünyasından haber vermekle kalmıyor aynı zamanda dünyanın çeşitli bölgelerine ilişkin dizi yazılar, güncel konular da sitenin içinde mevcut. Tabi oyunları da bu sitede bulmak mümkün. Site yakında Türkçe oyunları da bünyesine katmayı planlıyor. ZDnet'in bir diğer özelliği de diğer internet sayfalarına ilişkin açıklayıcı bilgiler sunması. Kısacası bu site size internet'te rahatça gezinme imkanı sunuyor.

http://www.zdnet.com.tr


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır