kapat

10.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yaz gecelerinin yeni mekanı: ABSOLUT
Yazın ve günün bütün yorgunluğunu keyifli bir ortamda geçirmek isteyenler için iyi bir mekan Absolut Del Sol.

Etiler'de bulunan bu şık ve nezih restoranda, dostlarınızla birlikte unutulmaz dakikalar geçirebilirsiniz. Absolut del Sol'un 120 kişilik yazlık bir mekanı bulunuyor. Bahçede bulunan bar ve restoranın şık ama sade bir dekoru var. Bahçenin dekorunu rengarenk çiçekler ve bitkiler süslüyor. Absolut'un barı, yemekten önce akşamüstü içkilerini yudumlamak ve arkadaşlarıyla sohbet etmek isteyenler için birebir. Bu koyu ve neşeli sohbetin ardından ilerleyen saatlerde ise Absolut Del Sol'un leziz yemekleri sizleri bekliyor. Ayrıca Absolut del Sol'da cuma-cumartesi günleri Pasaporte Latino grubu sahne alıyor.

Absolut del Sol saat 12.00'den 02.00'ye kadar müşterilerine hizmet veriyor. Müşteri portföyünü ise iş adamları, üst düzey yöneticiler ve renkli simalar oluşturuyor. Özellikle öğle yemeklerinde, çevredeki iş merkezlerinden Absolut'e gelenler keyifli bir ara vermiş oluyorlar.

Deniz mahsulleri ağırlıkta

Absolut del Sol'un mönüsünü Akdeniz mutfağı ve deniz mahsulleri oluşturuyor. Antre olarak Kızarmış Deniz Mahsullleri tabağı iyi seçim. Salata olarak ise Enginarlı Somon Füme Salatası farklı bir tat. Ana yemek olarak Ispanak ve Milföy Üzerinde Peynir Soslu Dana Eti ve Yufka Buketinde Gratine Peynir ile Karides Güveç en fazla rağbet görenler. Bu yemeklerin lezzetine şarap olarak Vino Gavi DOC 97 ile lezzet katabilirsiniz. Tatlı olarak ise size güzel bir espressonun yanına Çilekli Milföyü önerebiliriz.

Eğer güzel bir yemek eşliğinde, arkadaşlarınızla birlikte keyifli dakikalar geçirmek istiyorsanız Absolut del Sol'a uğramanızı tavsiye ederiz. Tel: 0 212 263 66 98


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır