kapat

11.07.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
intermerkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Favori yine Galatasaray
"Bu sezon kadroyu koruduk. Yeni isimlerle gücümüze güç kattık. Unvanımızı kimseye kaptırmayız" diyen Hagi, "Kaybettiğiniz zaman kimse 3 yıl üst üste şampiyon olduğunuzu hatırlamaz" ifadesini kullandı

G.Saray'ın Romen yıldızı Hagi, Avusturya kampından tüm rakiplerine meydan okudu. G.Saray'ın kaliteli ve güçlü bir takım olduğunu kaydeden Hagi, "Sahaya kimseden çekinmeden çıkarız. Herkes şampiyonu yenmek ister. Rakiplerimiz bu sezon bize karşı iyice bilenmiş olacak, ama biz de gücümüze güç katıyoruz. Kaybettiğimizde kimsenin 3 yıl üst üste şampiyon olduğumuzu hatırlamayacağını biliyoruz. Futbolda başarıya mecbursunuz. Geçmişle avunamazsınız. Bu sezon Türkiye Ligi daha zor geçecek. Şampiyonlar Ligi de daha uzun. Ancak biz de hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz Şampiyon unvanımızı kimseye kaptırmayacağız" diye konuştu.

Şampiyonluğun en büyük favorisinin G.Saray olduğunu iddia eden Hagi, "Çünkü biz çok oturmuş bir takımız. Kadromuzu bozmadığımız gibi, yeni takviyelerle de iyice güçlendik. Avrupa'da geçen sene yaşadığımız dramatik olaylardan da gereken dersleri aldık, tecrübe kazandık. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de daha iyi yerlere geleceğiz. Böylece hem biz futbolcular kazanacağız, hem de kulübümüz G.Saray" ifadesini kullandı.

"Futbola öyle açım ki"
Bu sezon milli takıma da gideceği için daha güçlü olması gerektiğini kaydeden Hagi, "Fizik olarak çok iyi durumdayım. Yaşımı ön plana çıkarmak isteyenler var ama ben kendimi çok genç hissediyorum. Futbola her zamankinden daha açım" ifadesini kullandı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır